Αποκλειστικό: Π. Μπουγιούρης: Ποια Κύπρια γοήτευσε τον πρωταγωνιστή του Όρκου Σιωπής; [εικόνες]


Αποκλειστικό: Π. Μπουγιούρης: Ποια Κύπρια γοήτευσε τον πρωταγωνιστή του Όρκου Σιωπής; [εικόνες]

Νέος έρωτας στα τηλεοπτικά πλατό;

Στην Κύπρο βρέθηκε αυτές τις μέρες ο γοητευτικός ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης αφού όπως είναι γνωστό πρωταγωνιστεί στη νέα συμπαραγωγή του ΣΙΓΜΑ και του STAR Ελλάδος «Όρκος Σιωπής»! Ο ίδιος αμέσως μόλις έφθασε την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς που το κοινό αναμένει με μεγάλη αγωνία, ενώ το Σάββατο το βράδυ ο φωτογραφικός φακός του ilovestyle.com τον συνάντησε στο 8ο Κυπρο-Ρωσικό Φιλανθρωπικό Γκαλά που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία όπου το παρών τους έδωσαν αρκετοί από τους συντελεστές της πολυαναμενόμενης σειράς  «Όρκος Σιωπής». Εκεί τον πετύχαμε σε ιδιαίτερα τρυφερές στιγμές με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά, την πανέμορφη Έλενα Πιερίδου. 

Η νεαρή ηθοποιός όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες κατάφερε να γοητεύσει τον Παναγιώτη Μπουγιούρη με τους δυο τους καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς να συζητούν και να ανταλλάσσουν ματιές.

Λέτε αυτό να είναι η αρχή ενός έρωτα μεταξύ των πρωταγωνιστών της νέας σειράς «Όρκος Σιωπής»;  Σίγουρα θα πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι! 

Tags Παναγιωτης Μπουγιουρης, μπουγιουρης, ερωτας, Όρκος Σιωπής - Orkos Siopis, πρωταγωνιστής, ελενα πιεριδου, Ηθοποιός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1551 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2406 s // Total time: 2.3957 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X