Έξι λόγοι που κάθε fashionista θα αγαπήσει το Apple Watch


Έξι λόγοι που κάθε fashionista θα αγαπήσει το Apple Watch

Διαβάστε τους λόγους για τους οποίους το νέο ρολόι της Apple θα καταλάβει μία θέση πολύ ψηλά στη wishlist μας μέσα στους επόμενους μήνες.  

Ξέρουμε την εμμονή που έχουν όλοι όσοι αγαπούν το ιδιαίτερο design, με τα προϊόντα της Apple. Αυτό συμβαίνει φυσικά και με τους απανταχού fashionistas οι οποίοι -ας το παραδεχτούμε- επιλέγουν συχνά gadgets της εταιρείας, ακόμα και χωρίς πραγματικά να χρειάζονται όλες τις λειτουργίες και τις δυνατότητές τους.

Ένα νέο gadget που πρόκειται να γίνει και αγαπημένο μας fashion item,  είναι το Apple Watch. Διαβάστε λοιπόν τους λόγους για τους οποίους το νέο ρολόι της Apple θα καταλάβει μία θέση πολύ ψηλά στη wishlist μας μέσα στους επόμενους μήνες.

1. Όλα τα προϊόντα της Apple μπορούν να γίνουν ακριβώς όπως ταιριάζουν στο προσωπικό σας στιλ. Διαφορετικά αξεσουάρ, χρώματα, λειτουργίες, θα κάνουν το ρολόι σας σχεδόν μοναδικό, πράγμα που είναι επιθυμητό από όλους όσους αγαπούν τη μόδα και επιλέγουν τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια.

2. Το ρολόι θα κυκλοφορήσει σε διαφορετικές εκδόσεις, Watch, Watch Sport, και Watch Edition. Αυτό σημαίνει ότι έχετε επιλογές με βάση το budget και τις ανάγκες σας. Έτσι θα μπορείτε να το αποκτήσετε με λουράκι σε πλαστικό, δέρμα, ακόμα και χρυσό 18 καρατίων. Μπορείτε να φανταστείτε κάτι καλύτερο;

3. Εσείς που αγαπάτε τη μόδα ξέρετε ακριβώς πως είναι το καρδιοχτύπι μόλις βρεθεί το κατάλληλο ζευγάρι γόβες. Έτσι με μία απλή κίνηση, θα μπορείτε να στείλετε τους παλμούς σας -κυριολεκτικά- στην κολλητή σας, ακόμα και αν αυτή βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά και έτσι θα μοιραστείτε τη χαρά. Το ρολόι βρίσκεται στον καρπό σας, οπότε με μια απλή κίνηση μπορεί να «πιάσει» τον σφυγμό σας και να τον στείλει σε κάποιο άλλο ρολόι.

4. Μπορείτε να στείλετε emoji τα οποία θα έχετε φτιάξει μόνη σας. Φυσικά υπάρχουν και τα ήδη έτοιμα, μέσα στο ρολόι σας, όμως πλέον, είστε σε θέση να ζωγραφίσετε με το δάχτυλό σας αυτό που έχετε φανταστεί.

5. Η εφαρμογή του GPS δεν σας δείχνει απλώς στον χάρτη τη διαδρομή, είναι διαδραστική και σας καθοδηγεί πλήρως. Σκεφτείτε πόσο χρήσιμο θα σας φανεί, όταν πάτε για shopping σε μια περιοχή που δεν γνωρίζετε.

6. Είναι ένα ουδέτερο ρολόι, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με βραχιόλια, δαχτυλίδια και όλα σας τα αξεσουάρ, χωρίς να δείχνει υπερβολικό.

Tags apple


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4891 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4254 s // Total time: 2.9145 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X