Απόψε η συναυλία του Γιάννη Κότσιρα


Απόψε η συναυλία του Γιάννη Κότσιρα

Τα ερωτικά τραγούδια της Σμύρνης συναντούν την κυπριακή παράδοση.

Η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου και ο Γιάννης Κότσιρας παρουσιάζουν μια παράσταση αφιερωμένη στα τραγούδια που γράφτηκαν με έμπνευση τον έρωτα στη Σμύρνη ή γράφτηκαν από Σμυρνιούς συνθέτες στην Ελλάδα και στην Αμερική τον προηγούμενο αιώνα, από τη δεκαετία του ’20 ως το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η προτεινόμενη παράσταση αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση,
με έναν από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, το Γιάννη Κότσιρα και την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου, μια εξαιρετική ορχήστρα που συνεχίζει την παράδοση των μεγάλων ορχηστρών που άνθισαν στη Μικρά Ασία, προβάλλοντας με μεσογειακό ταμπεραμέντο εξαιρετικές ερμηνείες και με την ιδιαίτερη ενορχηστρωτική ματιά της το βαθύ ερωτισμό που κρύβουν τα τραγούδια αυτά, πάντα με απόλυτο σεβασμό στην αυθεντική μουσική γραφή. Τα ερωτικά τραγούδια της Σμύρνης θα συναντήσουν τα παραδοσιακά τραγούδια της Κύπρου.

Info: 27/9, 20:30. Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ (Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών), 28ης Οκτωβρίου, Ακρόπολη, Λευκωσία. Τηλ. 22314507. Τιμη€15 / €10. Συμμετέχουν: Μιχάλης Ττερλικκάς - «Μούσα», Θοδωρής Μέρμηγκας, Ειρήνη Τουμπάκη. Η παράσταση είναι μέρος του Διεθνούς Φεστιβάλ Κύπρια 2012.

Tags γιάννης κότσιρας, συναυλια, διασημοι, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2457 s (235 Queries.) // Parse time: 0.3703 s // Total time: 2.6160 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X