Δείτε το νέο υπερσύγχρονο studio ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ


Δείτε το νέο υπερσύγχρονο studio ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ

Απόψε η πρεμιέρα!

Το πρώτο σε τηλεθέαση δελτίο ειδήσεων της κυπριακής τηλεόρασης οι «Τομές στα Γεγονότα» επιστρέφει με εντελώς ανανεωμένο σκηνικό πρωτοποριακό για τα κυπριακά δεδομένα.

Οι αναβαθμίσεις στην τεχνολογία και η τελευταίας γενιάς διαδραστική γιγαντοθόνη θα είναι μόνο μερικές από τις αλλαγές που θα δείτε απόψε ενώ τις επόμενες μέρες  θα δούμε τη  μεγαλύτερη αλλαγή που έκανε ποτέ κανάλι στο δελτίο ειδήσεων της κυπριακή τηλεόρασης με την τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας να μπαίνει στην ζωή μας. Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης για άλλη μία χρονιά κάθε βράδυ στις 20.20 στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, με την αρτιότερη δημοσιογραφική ομάδα και το πληρέστερο ειδησεογραφικό επιτελείο θα ενημερώνει το κοινό με τολμηρές αναλύσεις από ένα δίκτυο αξιόπιστων και έγκυρων επιστημόνων, ερευνητική δημοσιογραφία, αναλυτική προσέγγιση, καλεσμένους στο στούντιο, εξωτερικά συνεργεία στην καρδιά των γεγονότων να  καταγράφουν εικόνες και ήχους, δορυφορικό up link και συνεχή ενημέρωση, μέσω του πρωτοπόρου διαδικτυακά Sigmalive.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ilovestyle.com μαζί με το διεθυντή ειδήσεων της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ μας είπε πως «Υπάρχει μεγάλη προσμονή και η προσοχή όλων επικεντρώνεται στο όλα να πάνε καλά. Υπογραμμίζεται ότι δεν είναι παράσταση μιας νύχτας αλλά πρωταθλητισμός 365 μέρες τον χρόνο»

Tags Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ, δελτιο ειδησεων, τομες στα γεγονοτα, χρύσανθος τσουρούλλης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0382 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3779 s // Total time: 2.4161 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X