Παναγιώτης Μπουγιούρης: Ο ρόλος του στην σειρά «Όρκος σιωπής»


Παναγιώτης Μπουγιούρης: Ο ρόλος του στην σειρά «Όρκος σιωπής»

Τι λέει γι\' αυτόν;

Στην πολυαναμενόμενη σειρά του ΣΙΓΜΑ σε συμπαραγωγή με το STAR Ελλάδος συμμετέχει όπως αναφέρμα ο Παναγιώτης Μπουγιούρη ο οποίος μίλησε για το νέο του ρόλο και για τα αισθήματά του που συμμετέχει στη συγκεκριμένη σειρά: "Έχω το προαίσθημα, αλλά και από την εμπειρία μου, ότι θα είναι μια πολύ πετυχημένη συνεργασία. Πιστεύω ότι θα δικαιώσουμε το κανάλι και το κοινό» τόνισε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στον "Τηλεθεατή"."
-Πώς θα περιγράφατε τον Άρη;
"Ο ήρωας που υποδύομαι έχει ορίσει ολόκληρη την ύπαρξη του γύρω από μια έννοια: Δικαιοσύνη. Από τότε που θυμάται τον εαυτό του, το μόνο πράγμα που υπάρχει στην ύπαρξη του Άρη Δημοσθένους είναι το να ανακαλύψει ποιοι και γιατί δολοφόνησαν τον πατέρα του".
-Ιδανικό και συνάμα τρομακτικό συναίσθημα;
"Αυτός ο άνθρωπος που διψά για απόδοση δικαιοσύνης, εντέλει μπορεί να είναι και αυτοκαταστροφικός. Έχει γίνει εμμονή στη ζωή του, οπότε δεν απολαμβάνει τις χαρές της ζωής και τα δώρα της, όπως η υπέροχη οικογένεια του".
-Μπορεί να οδηγηθεί σε ακρότητες στο όνομα της δικαιοσύνης;
"Δεν θα διστάσει, προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια, να φτάσει στα άκρα. Η ανάγκη του να βρει τους δολοφόνους του πατέρα του, θα τον οδηγούσε ακόμη και στην αυτοδικία".
-Είναι πετυχημένος συγγραφέας;
"Όλες τις ευαισθησίες του έχει καταφέρει να τις διοχετεύσει στη δουλειά του".

Tags Όρκος Σιωπής - Orkos Siopis, Παναγιωτης Μπουγιουρης, Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ, star


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7940 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2345 s // Total time: 3.0285 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X