4 λόγοι που θα σε κάνουν να ξεκινήσεις πρωινή γυμναστική


4 λόγοι που θα σε κάνουν να ξεκινήσεις πρωινή γυμναστική

Η αλήθεια είναι πως γυμναστική και πρωί δεν πάνε και τόσο πολύ. Υπάρχουν όμως κάποιοι λόγοι για τους οποίους αξίζει να βάλετε στο πρόγραμμά σας την πρωινή άσκηση.  

Πρωινή ηρεμία: Η αλήθεια είναι πως το χειμώνα, που επικρατεί σκοτάδι το πρωί και πολύ κρύο, είναι δύσκολο να σηκώνεσαι και να πηγαίνεις για τρέξιμο. Τώρα, όμως, που είναι φθινόπωρο είναι πολύ πιο εύκολο να ξυπνάς και να απολαμβάνεις τη γυμναστική σου μέσα στην ηρεμία των φθινοπωρινών πρωινών.

Νίκησε τη ζέστη: Στη διάρκεια της ημέρας οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές. Το πρωί, όμως, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Σήκω και κάνε τη γυμναστική σου πρωί πρωί μη τυχόν και σου αλλάξει αργότερα τη γνώμη η ζέστη και ο καυτός ήλιος. 

Απογευματινά σχέδια: Επειδή κατά πάσα πιθανότητα τώρα που είναι ο καιρός ακόμα καλός θα θέλεις να κάνεις κάτι με τους φίλους σου τα απογεύματα καλό είναι να γυμνάζεσαι το πρωί για να έχεις όλο το χρόνο ελεύθερο τις απογευματινές ώρες.

Περισσότερο κάψιμο θερμίδων: Το να γυμναστείς το πρωί πριν ξεκινήσουν όλες οι υποχρεώσεις σου και σου απορροφήσουν όλη την ενέργεια σημαίνει πως θα καταλήξεις να κάψεις περισσότερες θερμίδες σε λιγότερο χρόνο.

Tags άσκηση, γυμναστικη, πρωί, πρόγραμμα, ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, Σώμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6477 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4018 s // Total time: 3.0495 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X