Σαν το σάντουιτς εν έσιει!


Σαν το σάντουιτς εν έσιει!

Στέκια σε όλη την Κύπρο που φτιάχνουν απίθανα sandwich για όλα τα γούστα!

Tο sandwich υπάρχει παντού. Σε gourmet εστιατόρια, πεντάστερα ξενοδοχεία, supermarkets και αρτοποιεία. Μπορείς να αγοράσεις sandwich από περίπτερα αλλά και καφετερίες. Στο πλαίσιο της έρευνας περιοριστήκαμε σε μαγαζιά που έχουν "εξειδικευτεί" στο ευγενές αυτό snacks. Αν, λοιπόν, δεν διαβάσεις για το αγαπημένο σου, πεντανόστιμο ή υγιεινό snack που απολαμβάνεις σε καφετερία, εστιατόριο ή ξενοδοχείο, δεν σημαίνει ότι το σνομπάρουμε ή δεν το γνωρίζουμε.

Άθως Restaurant, το παραδοσιακό
The venue: Οι "τόπακες" αλλά και οι λάτρεις της Πάφου γνωρίζουν το εστιατόριο και το τιμούν κάθε φορά που επισκέπτονται την επαρχία. Έχει μια νοσταλγία αυτό το μαγαζί, σου θυμίζει καλοκαίρια προηγούμενων δεκαετιών, εκδρομές με την οικογένεια και διακοπές που διαρκούσαν τρεις μήνες. Εκτός από αυτή την αγαπημένη αίσθηση, σου χαρίζει και σπουδαία γεύση την οποία σου προσφέρει μέσω ενός λαχταριστού sandwich.
The sandwich: Το παραδοσιακό κυπριακό.
The twist: Ψωμί, χαλούμι και ντομάτα. Αυτό είναι το παραδοσιακό sandwich από τον Άθω. Ναι, αν το επιθυμείς μπορείς να δοκιμάσεις και με ρόστο, λούντζα κ.ά. αλλά, όταν εμείς στο χωριό μας, χαρακτηρίζουμε κάτι παραδοσιακό, αυτό εννοούμε.
(25221901) Έξοδος Πισσουρίου, παλιός δρόμος για Πάφο (από Rancho δεξιά, μετά τον Αστυνομικό Σταθμό).

Διαβάστε ολοκληρωμένη την έρευνα στο Time Out Cyprus.

Tags φαγητο, τα καλύτερα σάντουιτς, ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ, food news, sandwich, best sandwich


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6420 s (278 Queries.) // Parse time: 0.4355 s // Total time: 3.0775 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X