Οικονομικές διακοπές: Ποιά είναι τα πιο δημοφιλή hostels;


Οικονομικές διακοπές: Ποιά είναι τα πιο δημοφιλή hostels;

H Κορυφαία Ιστοσελίδα Σύγκρισης Ξενοδοχειακών Τιμών HotelsCombined.gr παρουσιάζει τα Καλύτερα Χόστελ στον κόσμο αλλά και σε ποιές χώρες είναι δημοφιλής αυτός ο τύπος καταλύματος.

Ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός τουριστών όλων των ηλικιών αναγνωρίζουν τα πλεονεκτήματα των οικονομικών καταλυμάτων. Κτισμένα σχεδόν πάντα στις πιο βολικές τοποθεσίες, τα χόστελ αποτελούν μια πολύ δημοφιλή επιλογή για όσους επιθυμούν να μειώσουν το κόστος διακοπών τους.

Η Global PR και Content Manager του HotelsCombined, Alycia Simons, δήλωσε ότι τα χόστελ δεν προτιμούνται πλέον μόνο από backpackers που ταξιδεύουν με μικρό προϋπολογισμό.
"Από οικογένειες που ψάχνουν για ένα οικονομικό κατάλυμα μέχρι μοναχικούς ταξιδιώτες που ελπίζουν να βρουν άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, τα χόστελ μπορεί να αποτελέσουν την ιδανική λύση. Αν και συνήθως δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, γενικά προσφέρουν τις βασικές ανέσεις – ένα καθαρό και ασφαλές μέρος να μείνει κανείς με μπάνιο και πρόσβαση σε κοινόχρηστη κουζίνα" συμπληρώνει η κυρία Simons.

Το HotelsCombined.gr κάνοντας αναζήτηση στην τεράστια βάση δεδομένων με τα πάνω από 800.000 καταλύματα που διαθέτει, σας παρουσιάζει τα 10 πιο δημοφιλή χόστελ στον κόσμο για τους τελευταίους 18 μήνες:
1. Generator Hostel London (Αγγλία)
2. Meininger Hotel London Hyde Park (Αγγλία)
3. Generator Hostel Dublin (Ιρλανδία)
4. Anker Hostel, Oslo (Νορβηγία)
5. Nihao Taipei (Ταϊβάν)
6. 40 Berkeley, Bοστώνη (ΗΠΑ)
7. Centre Esplai Hostel (Ισπανία)
8. Eurohostel, Helsinki (Φινλανδία)
9. Euro Hostel, Glasgow (Σκωτία)
10. Camping Village Roma (Ιταλία)

Μπορεί να μην είναι για όλα τα γούστα, φαίνεται ωστόσο ότι κάποιες εθνικότητες τα προτιμούν περισσότερο από άλλες. Σύμφωνα με τα στοιχεία του HotelsCombined.com πολίτες των παρακάτω χωρών είναι πιο πιθανό να κάνουν κράτηση σε ένα χόστελ:
1. Ηνωμένο Βασίλειο
2. Αυστραλία
3. Ρωσία
4. Γερμανία
5. Ταϊβάν
6. Ισπανία
7. Γαλλία
8. Νότια Γαλλία
9. Ιταλία
10. ΗΠΑ

Η Διευθύντρια του Meininger Hotel στο Hyde Park του Λονδίνου, Maria Holfbert, αναφέρει ότι η μεγάλη γκάμα τύπων δωματίων συνεπάγεται ένα ευρύ φάσμα επισκεπτών που περιλαμβάνει ομάδες μαθητών ή φοιτητών, οικογένειες, ζευγάρια backpackers από όλο τον κόσμο.

"Δεν είναι μόνο η ηλικία των ατόμων αλλά και η νοοτροπία και οι προτιμήσεις τους. Φιλοξενούμε περισσότερο νέα άτομα αλλά παρατηρούμε έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό μεγαλύτερων σε ηλικία επισκεπτών. Μέχρι τώρα το ρεκόρ μας είναι ένας backpacker από τον Καναδά που γιόρτασε τα 70ά γενέθλιά του σε έναν από τους κοιτώνες μας. Αν σε κάποιον αρέσει η χαλαρή ατμόσφαιρα και θέλει να γνωρίσει νέα άτομα, τότε είναι στο σωστό μέρος" συμπληρώνει η κυρία Holfbert.

Σχετικά με το HotelsCombined:
To HotelsCombined.gr είναι η κορυφαία στον κόσμο ιστοσελίδα σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών, επιτρέποντας σε όσους ταξιδεύουν να βρίσκουν πάντα τις καλύτερες τιμές από τα καλύτερα ταξιδιωτικά site με μία μόνο απλή αναζήτηση. Πάνω από 300 εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο χρησιμοποιούν τη δωρεάν υπηρεσία για να βρουν τις καλύτερες προσφορές για πάνω από 800.000 ξενοδοχεία σε 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Το HotelsCombined είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 40 γλώσσες και προβάλλει τις τιμές σε 120 νομίσματα. Κατεβάστε σήμερα την εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή  HotelsCombined και βρείτε ξενοδοχείο από το κινητό ή το tablet σας.

Tags χοστελ, hostel, Ξενοδοχείο, Διακοπές, Ταξιδι, Hotels Combined


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3404 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2785 s // Total time: 2.6189 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X