Nude: Ποιες Κύπριες το επιλέγουν!


Nude: Ποιες Κύπριες το επιλέγουν!

Πρόκειται πλέον για μία τάση που έχει γίνει διαχρονική.

Το χρώμα του δέρματος κολακεύει εξίσου μελαχρινές και ξανθές για αυτό και είναι από τις πρώτες επιλογές των γυναικών και στις καθημερινές τους εμφανίσεις αλλά και στα βραδινά τους looks. Είτε αφήσεις το σύνολό σου απλό και minimal, επιλέγοντας τη μονοχρωμία, είτε επιλέξεις να το συνδυάσεις με έντονα χρώματα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, πάντα άκρως κομψό και κλασικό.

Έλβα Ρωσσίδου

Μία εμφάνιση τόσο chic! Το φόρεμα και τα σανδάλια ταίριαζαν απίστευτα μεταξύ τους δημιουργώντας μία minimal αλλά stylish εμφάνιση. Η τσάντα απλά ολοκλήρωσε ένα πολύ σωστό look.

Κρίστη Αγαπίου

Το γνωστό μοντέλο επέλεξε bodycon φόρεμα σε nude απόχρωση και επέλεξε να κρατήσει μονοχρωμία στο σύνολο καθώς τόσο τα σανδάλια όσο και η τσάντα κινήθηκαν στους ίδιους τόνους με το φόρεμα.

Μαρία Κουρουντζή

Μία εμφάνιση που θυμίζει άλλες εποχές και που μας άρεσε πολύ. Ο συνδυασμός της συγκεκριμένης φούστας με αμάνικο πουκάμισο είναι από τους πιο στιλάτους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις.

Ελίζαμπεθ Αντωνιάδου

Nude με χρυσό, ο συνδυασμός που επέλεξε για να δημιουργήσει μία όμορφη εμφάνιση.

Sadaf Bayani

Ένα look που λατρέψαμε καθώς ο συνδυασμός του nude με το κόκκινο είναι απλά υπέροχος. Όμορφο φόρεμα και ιδιαίτερα σανδάλια για ένα σύνολο που κερδίζει πολλές ψήφους στυλ. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά ολοκλήρωσαν ιδανικά την εμφάνιση. 

   

Tags nude, best dressed, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4084 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2207 s // Total time: 2.6291 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X