Γιώργος Θεοφάνους - Χρύσανθος Τσουρούλλης: Οι Πρεσβευτές καλής θέλησης εργάζονται για την εκστρατεία«Επιστροφή στο Σχολείο με Ελπίδα»


Γιώργος Θεοφάνους - Χρύσανθος Τσουρούλλης: Οι Πρεσβευτές καλής θέλησης εργάζονται για την εκστρατεία«Επιστροφή στο Σχολείο με Ελπίδα»

Οι Πρεσβευτές καλής θέλησης του οργανισμού «Hope for Children» UNCRC Policy Center κ. Γιώργος Θεοφάνουςκαι κ. Χρύσανθος Τσουρούλλης μαζί με τον Γενικό Διευθυντή κ. Joseph Varughese επισκέφθηκαν πολλά σημεία συλλογήςτης εκστρατείας «Επιστροφή στο Σχολείο με Ελπίδα».

Σκοπός της επίσκεψης των πρεσβευτών ήτανη αύξηση της ευαισθητοποίησης εντός της κυπριακής κοινωνίας για να διευκρινιστεί η σημασία της προσφοράς βοήθειας στα παιδιά για την εκπαίδευση τους. Τα παιδιά είναι το παρόν και το μέλλον της κοινωνίας μας.

Το «Hope for Children» σε συνεργασία με το ίδρυμα Andrey& Julia Dashin Foundation ξεκίνησε την εκστρατεία «Πίσω στο Σχολείο με Ελπίδα» για να προσφέρουν δωρεάν σχολικά είδη σε οικογένειες με χαμηλό εισόδημα στην Κύπρο, ως μέρος του προγράμματος του HFC«Εξάλειψη της Παιδικής Φτώχειας στην Κύπρο». Ο στόχος είναι απλός…να βοηθήσουμε όσο πιο πολλούς μαθητές μπορούμε να αρχίσουν την σχολική χρονιά με τα απαραίτητα σχολικά είδη. Η συνεισφορά του κοινού και η προσπάθεια της ομάδας μας, θα πρέπει να αποδειχθεί ούτως ώστε να μπορέσουμε να εξοπλίσουμε κατάλληλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη και να διαδώσουμε το μήνυμα στην κοινωνία ότι ακόμα και μια μικρή συνεισφορά στους συμπολίτες μας αποτελεί μια σημαντική βοήθεια. Η εκστρατεία θα βρίσκεται σε εξέλιξη από Σεπτέμβριο 2014 μέχρι Ιανουάριο 2015.

Στις 28 Σεπτεμβρίου, από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 στο Καφενείο Χαλαρά στη Λευκωσία, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη συλλογή σχολικών ειδών. Το κοινό μπορεί να παρευρεθεί στην εκδήλωση για να προσφέρει σχολικά είδη ενώ παίκτες του ΑΠΟΕΛ θα είναι παρόντες για να υπογράφουν αυτόγραφα με επικεφαλής τον πρεσβευτή καλής θέλησης του οργανισμού μας κ. Διονύση Χιώτη. Η εκδήλωση θα καλύπτεται από ραδιοφωνικό live link.

Εάν οποιοσδήποτε φορέας επιθυμεί να εμπλακεί στην εκστρατεία «Εξάλειψη της Παιδικής Φτώχειας στην Κύπρο», και για περισσότερες πληροφορίεςσχετικά με τα σημεία συλλογήςπαρακαλούμε επικοινωνήστε με το "HopeForChildren" στο 96 317873 ή στο 22 103234.


 

Tags Hope for Children, γιωργος θεοφανους, χρύσανθος τσουρούλλης, Επιστροφή στο Σχολείο με Ελπίδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9969 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2594 s // Total time: 2.2563 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X