Lidl: Ποιους είδαμε στην παρουσίαση των γαλλικών κρασιών


Lidl: Ποιους είδαμε στην παρουσίαση των γαλλικών κρασιών

H Lidl διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία δεξίωση για την παρουσίαση των γαλλικών κρασιών που θα γεμίσουν τα ράφια των καταστημάτων της από τις 2 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποικιλία εκλεκτών γαλλικών κρασιών που έχει φέρει ποτέ στην Κύπρο η γνωστή υπεραγορά, γεγονός που κάνει τους λάτρεις του κρασιού να ανυπομονούν.

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου, στον κήπο Παλιού Αρχοντικού στη Λευκωσία. Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ανάμεσά τους και ο πρέσβης της Γαλλίας, πέρασαν στιγμές γευστικής μαγείας, δοκιμάζοντας μοναδικά γαλλικά κρασιά. Ο κήπος ήταν περίτεχνα διακοσμημένος με βαρέλια, κεριά, λουλούδια, σταφύλια, καθώς και δεκάδες διαφορετικές φιάλες γαλλικού κρασιού που κυριαρχούσαν με τα χρώματα και τα αρώματά τους στο χώρο. Τις αισθήσεις τόνωναν και οι νοσταλγικοί ήχοι της κιθάρας και του ακορντεόν, ενώ υπέροχα ορεκτικά ολοκλήρωναν γευστικά τη βραδιά. Όλα δημιουργούσαν το σωστό περιβάλλον που απαιτεί η απόλαυση του καλού κρασιού.  

Ο ηθοποιός Μαρίνος Κόνσολος, καλωσόρισε τους προσκεκλημένος και σύστησε τον κο. Χρυσοβαλάντη Καραγιάννη, Διευθυντή Lidl Κύπρου, ο οποίος, ανάμεσα σε άλλα, επισήμανε: «Είναι με μεγάλη μας χαρά που παρουσιάζουμε μια τόσο πλούσια συλλογή κρασιών από μια χώρα ορόσημο για την παγκόσμια οινοποιία, τη Γαλλία. Μέσω αυτής της ενέργειας, η Lidl συστήνει σε όλους τη γαλλική οινοπαραγωγή φέρνοντας μια πλούσια κάβα που δεν θα αφήσει κανέναν μας ασυγκίνητο!»

Ακόμα, ο βραβευμένος σομελιέ Ηρακλής Χριστοφόρου, σε μια σύντομη παρουσίαση, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά των γαλλικών κρασιών, δίνοντας πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να επιλέγουμε και να απολαμβάνουμε καλύτερα ένα καλό κρασί.

Ξηρά, ημίγλυκα, κόκκινα, λευκά, ροζέ, όλα αποτελούν αναμφίβολα εξαιρετικές προτάσεις για κάθε γεύμα και προτίμηση, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Ανακαλύψτε την εξαιρετική τους ποιότητα, που είναι «βγαλμένη» από εκλεκτούς αμπελώνες της Γαλλίας, και απολαύστε τη γεύση και τα αρώματά τους!

Tags Lidl, δεξιωση, κρασι, γαλλικα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1872 s (234 Queries.) // Parse time: 3.3883 s // Total time: 6.5755 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X