Παντρεύτηκαν Clooney και Alamuddin: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της χρονιάς


Παντρεύτηκαν Clooney και Alamuddin: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της χρονιάς

Παντρεύτηκαν τελικά το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου σε μια ιδιωτική τελετή με όλους του σταρ του Χόλιγουντ παρόντες.

O αμερικανός ηθοποιός George Clooney παντρεύτηκε το Σάββατο την αγαπημένη του, τη βρετανίδα δικηγόρο Amal Alamuddin κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής τελετής στη Βενετία, σε υπερπολυτελές resort.

«Ο George Clooney και η Amal Alamuddin παντρεύτηκαν το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής τελετής στη Βενετία, στην Ιταλία», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιού, χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία.

Οι δυο τους είχαν φτάσει στη Βενετία το μεσημέρι της Παρασκευής. Συντροφιά τους είχαν στενούς τους φίλους αλλά και συγγενείς. Ανάμεσά τους η Cindy Crawford–ο σύζυγός της ήταν ο κουμπάρος από τη μεριά του γαμπρού, ενώ η κουμπάρα από τη μεριά της νύφης ήταν η αγαπημένη της αδερφή της- ο Matt Damon με τη σύζυγό του, η Sandra Bullock κ.α. μέλη της διεθνούς showbiz που έσπευσαν για να είναι κοντά στο ζευγάρι, στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του.

Το ζευγάρι επέλεξε για τη διαμονή του το luxury Aman Canal Grande, στο οποίο έγινε και ο γάμος τους, και μάλιστα για να αποφύγουν τους παπαράτσι είχαν δηλώσει τα ονόματα: Mr and Mrs Smith, από την ταινία με τους Angelina Jolie και Brad Pitt. Για την ιστορία, το ξενοδοχείο αυτό ήταν πρώτα παλάτι, το οποίο ανήκε σε Έλληνα, ο οποίος λεγόταν Παπαδόπουλος –στους τοίχους του μάλιστα υπάρχουν ακόμα έργα τέχνης της οικογένειας.

Ο γαμπρός επέλεξε ένα υπέροχο και κλασικό μαύρο tuxedo, το οποίο έφερε την υπογραφή του αγαπημένου του σχεδιαστή μόδας Giorgio Armani, ενώ η νύφη έλαμπε κυριολεκτικά μέσα στο Alexander Mc Queen νυφικό της, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αν και καμία δική της φωτογραφία δεν έχει διαρρεύσει στα μέσα -όλη η τελετή θα δημοσιευτεί αποκλειστικά στην αμερικάνικη Vogue, μια και η κα Wintour, το μεγάλο κεφάλαιο της μόδας, που ήταν καλεσμένη και στο γάμο, είναι κολλητή του γαμπρού.

Τα ιταλικά media ανέφεραν πως έκλεισαν για τουλάχιστον δύο ώρες μια διάβαση πεζών μπροστά από το παλάτι Cavalli Franchetti του 16ου αιώνα στο Grand Canal, την περιοχή όπου έγινε ο γάμος για να μην πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής οι παπαράτσι.

Δείτε φωτογραφίες από τη Βενετία και την προχθεσινή βραδιά την οποία πέρασαν ξεχωριστά:




Δείτε το χρονικό της γνωριμίας και του έρωτά τους μέχρι τον γάμο τους, έτσι όπως δημοσιεύτηκε στο People.com:

Δείτε φωτογραφίες από το γάμο τους:



 

Tags Γαμος, George Clooney, Amal Alamuddin


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4283 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3437 s // Total time: 3.7720 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X