Στην Ελλάδα η Κυρία Clooney!


Στην Ελλάδα η Κυρία Clooney!

Τι θα κάνει εκεί; 

Το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτώβρη θα έχουμε την τιμή να υποδεχθούν στην Ελλάδα την πιο διάσημη νύφη των ημερών! Μετά τον γάμο της με τον George Clooney στη Βενετία, αναμένεται να πάει στην Ελλάδα η Amal Alamuddin. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Mrs Clooney, θα βρεθεί στη χώρα μας στις 13 Οκτωβρίου καθώς αναμένεται να αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της Ελλάδας στην μάχη που δίνουμε για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα!
Η δικηγόρος Ανθρώπινων Διακιωμάτων, μετά το γάμο και τον 4ήμερο εορτασμό θα επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τη νομική της δράση. Πιθανότατα λοιπόν, στις 13 Οκτωβρίου να βρεθεί στην Ελλάδα για να στηρίξει τη μάχη της χώρας.
Υπενθυμίζεται ότι ο George Clooney, τον περασμένο Φεβρουάριο είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με δήλωση του για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, στην συνέντευξη τύπου της νέας του ταινίας, "The Monuments Men", που έγινε κατά τη διάρκεια του 64ου Φεστιβάλ του Βερολίνου.
Συγκεκριμένα, ο Clooney ρωτήθηκε ποια είναι η άποψή του σχετικά με τα Ελγίνεια μάρμαρα από την Ελληνίδα δημοσιογράφο Ελιζα Χριστοδουλίδη. "Νομίζω ότι έχετε δίκιο. Ίσως να μην ήταν κακό αν επιστρέφονταν. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα. Νομίζω πως θα ήταν πολύ δίκαιο και ωραίο. Νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό να γίνει", της απάντησε. Στη συνέχεια της συνέντευξης το είπε για δεύτερη φορά και ζήτησε την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα από το Βρετανικό Μουσείο όπου βρίσκονται από το 1816. "Τα μάρμαρα πρέπει κάποια μέρα να επιστραφούν στη χώρα που ανήκουν!", είχε πει και είχε προκαλέσει αντιδράσεις με τον δήμαρχο του Λονδίνου να λέει εν όλιγοις ότι ο Clooney "δεν είναι καλά στα μυαλά του".

Tags George Clooney, Amal Alamuddin, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3041 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2779 s // Total time: 2.5820 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X