Jean Paul Gaultier: Ο γάλλος δημιουργός παρουσίασε την τελευταία ready-to-wear συλλογή του


Jean Paul Gaultier: Ο γάλλος δημιουργός παρουσίασε την τελευταία ready-to-wear συλλογή του

Παρουσίασε σε εορταστικό κλίμα, στην τρέχουσα Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, την τελευταία του ready-tο-wear συλλογή.  

O Jean Paul Gaultier είναι ένας από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους δημιουργούς και βρίσκεται στο επίκεντρο εδώ και πολλά χρόνια.

Πρόσφατα ανακοίνωσε πως σκοπεύει να αφοσιωθεί στην υψηλή ραπτική και έτσι παρουσίασε σε εορταστικό κλίμα, στην τρέχουσα Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, την τελευταία του ready-t0-wear συλλογή, η οποία ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.

Ο γάλλος δημιουργός διοργάνωσε ένα show που θα μπορούσε κανείς να πει ότι έμοιαζε με πάρτι, ένα πάρτι για να γιορτάσει την πορεία από το ξεκίνημά του μέχρι το σήμερα, που σήμανε το τέλος μιας ολόκληρης εποχής. Έτσι στην πασαρέλα είδαμε κομμάτια εμπνευσμένα από τον θρυλικό κορσέ της Madonna αλλα και τις καμπαρντίνες που τόσο αγαπάει ο ίδιος και οι πιστές του θαυμάστριες. Αναμφισβήτητα, higlight της πασαρέλας ήταν η εμφάνιση της Rosy de Palma η οποία ξεσήκωσε το κοινό.

Με ευφυή τρόπο βέβαια επέλεξε να παρουσιάσει τα διαφορετικά στιλ που χρόνια λανσάρει. Έτσι διοργάνωσε έναν διαγωνισμό επί σκηνής, δείχνοντας έτσι με χιούμορ τη «μάχη της πασαρέλας» μεταξύ όλων των στοιχείων που χαρακτηρίζουν τις συλλογές του εδώ και χρόνια. Μπροστά από τα μάτια των θεατών πέρασαν corset dresses, σακάκια και παντελόνια, που αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο πως ο Jean Paul Gaultier είναι πάνω από όλα ένας ταλαντούχος couturier που ξέρει να χειρίζεται το ύφασμα και τις γραμμές άψογα. Από τα διαφορετικά δεν θα μπορούσε να εξαιρέσει και το sportswear που έτσι κι αλλιώς έχει κάνει την επέλασή του στη σύγχρονη μόδα, ενώ εμφανής ήταν και η 1980s διάθεση σε πολλά από τα σύνολα, από τα jeans μέχρι τα υβριδικά power suits.

Τέλος, λίγο πριν αναδειχθούν οι νικήτριες του διαγωνισμού, έκανε ένα μικρό αφιέρωμα στο στιλ των σημαντικότερων fashion editors παγκοσμίως, έτσι είδαμε μια νεαρή Grace Coddington, μια Suzy Menkes αλλά και μια Carine Roitfeld να παρελαύνουν μπροστά στο κοινό. Οι Anna Cleveland και Coco Rocha στέφθηκαν νικήτριες της βραδιάς και ο Jean Paul Gaultier  που εμφανίστηκε στη σκηνή στο τέλος, αποχαιρέτισε τους φίλους του, δίνοντας ραντεβού για την -couture πλέον- επόμενη συλλογή του.

Tags Jean Paul Gaultier, PARIS FASHION WEEK


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8160 s (228 Queries.) // Parse time: 1.8035 s // Total time: 4.6195 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X