7 δικαιολογίες που θα σου πει για να αποφύγει το σεξ


7 δικαιολογίες που θα σου πει για να αποφύγει το σεξ

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, ναι ένας άντρας μπορεί να αρνηθεί το σεξ λέγοντας μία από τις πιο κάτω δικαιολογίες.  

Aπλά θέλω να παρακολουθήσω μπάλα
Αν είστε πολλά χρόνια μαζί, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς θα έχεις ήδη μάθει πως η μπάλα μερικές φορές είναι πάνω από όλα! Αν είστε πιο λίγο καιρό μαζί, το να σε 'φτύσει' για τη μπάλα δεν είναι πολύ καλό σημάδι. Οι άνδρες έχουν τρέλα με τη μπάλα και δε μπορούν να βλέπουν αγώνες σε επανάληψη, οπότε μην μπεις καν στον κόπο να προτείνεις κάτι τέτοιο. Σύμφωνα όμως με τα δικά τους λεγόμενα, η συγκεκριμένη δικαιολογία συνήθως 'παίζει' μετά από κάποιους μήνες σχέσεις. Στην αρχή της σχέσης αν σου πει κάτι τέτοιο συνήθως σημαίνει πως απλά δεν ενδιαφέρεται.

Έχω παρακολουθήσει πάρα πολύ πορνό
Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται όταν ένας άντρας βλέπει πολύ πορνό ή αυτοϊκανοποιείται πολύ, τότε θα αποφύγει το σεξ μόνο στις εφήμερες σχέσεις. Στις μακροχρόνιες, πολλοί άνδρες δηλώνουν πως δε θα αποφύγουν το σεξ με τη γυναίκα τους επειδή είδαν πολύ πορνό. Ίσα ίσα που θα το κάνουν ακόμα και αν δε νοιώθουν καλά με αυτό, στη δεδομένη στιγμή.

Δεν είμαστε το ίδιο μεθυσμένοι
Πολλοί άνδρες δηλώνουν πως χρησιμοποιούν αυτή τη δικαιολογία είτε όταν αυτοί είναι πολύ μεθυσμένοι είτε όταν οι σύντροφοί τους είναι μεθυσμένοι. Αν το έχεις δοκιμάσει θα ξέρεις πως όταν ο ένας από τους 2 είναι υπερβολικά μεθυσμένος, τότε το σεξ δεν είναι καλό.

Έχω κατάθλιψη
Η αλήθεια είναι πως και οι άνδρες περνάνε δύσκολες φάσεις στη ζωή τους, ακόμα και αν δεν το δείχνουν τόσο έντονα όσο οι γυναίκες. Αν ένας άνδρας σου πει πως δεν είναι καλά ψυχολογικά για να αποφύγει το σεξ, τότε σημαίνει πως όντως δεν είναι καλά. Προσπάθησε λοιπόν, να τον προσεγγίσεις αλλιώς και να τον κάνεις να μιλήσει για το πρόβλημά του, χωρίς όμως να επιμείνεις ιδιαίτερα.

Έχω δουλειά να κάνω
Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως αν ένας άνδρας σου πει όχι στο σεξ προκειμένου να δουλέψει, τότε απλά σημαίνει πως δε τις θέλει τόσο. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις (αν και σπάνιες) που η συγκεκριμένη δικαιολογία μπορεί όντως να ισχύει. Απλά προσπάθησε με τον τρόπο σου να το εξακριβώσεις, για να σιγουρευτείς πως δε χάνεις τζάμπα τον καιρό σου.

Δεν έχουμε αρκετό χρόνο
Πολλοί άνδρες αγχώνονται με το χρόνο και δεν λειτουργούν κάτω από πίεση. Έτσι το να του πεις 'έχεις 5 λεπτά να με ικανοποιήσεις', μπορεί να λειτουργήσει ως αφροδισιακό για κάποιον, αλλά για κάποιον άλλο μπορεί να είναι ο παράγοντας που θα τον κάνει να σε 'απορρίψει'.

Μπορεί να μας ακούσουν
Υπάρχουν άνδρες που δε μπορούν την αίσθηση του να ακούγονται όταν κάνουν σεξ, και υπάρχουν γυναίκες που όταν κάνουν σεξ θέλουν για κάποιο λόγο να τις ακούσει όλο το σύμπαν. Αν λοιπόν ακούσεις αυτή τη δικαιολογία, τότε απλά προσπάθησε να συγκρατηθείς την επόμενη φορά και να μην το παρακάνεις με τα ουρλιαχτά. Άλλωστε τα σιγανά αισθησιακά βογγητά είναι πολύ πιο σέξι.

Tags σεξ, ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΡΝΗΣΗ, αντρας, γυναίκα, ζευγαρι, κατάθλιψη, ποτο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6286 s (235 Queries.) // Parse time: 1.7401 s // Total time: 4.3687 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X