Προηγμένη Περιποίηση Διόρθωσης Επιδερμίδας με το νέο Visionnaire


Προηγμένη Περιποίηση Διόρθωσης Επιδερμίδας με το νέο Visionnaire

Η επιδερμίδα μοιάζει να μεταμορφώνεται από την πρώτη εφαρμογή

H Lancôme δίνει νέα διάσταση στην τελειότητα με τη νέα Προηγμένη Περιποίηση Διόρθωσης VISIONNAIRE LR 2412 4% – Cx, ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα Ιασμονικών αλάτων για τέλεια επιδερμίδα σε πραγματικό χρόνο, ορατά αψεγάδιαστη. 

Ορισμένα προϊόντα έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ιστορία των καλλυντικών. Το μυστικό τους; Πρώτον, ανταποκρίνονται στις βαθύτερες επιθυμίες των γυναικών, αυτές που δεν τολμάμε καν να ονειρευτούμε ότι μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Για παράδειγμα την τέλεια επιδερμίδα: με άλλα λόγια, επιδερμίδα με ομοιογενή υφή, χωρίς ορατές ρυτίδες ή πόρους. Από την ίδρυσή της η Lancôme τολμά να ανταποκρίνεται στην πρόκληση αυτών των επιθυμιών, βασιζόμενη σε δύο επιστημονικές δυνάμεις: στην ικανότητα των Εργαστηρίων Βασικής Έρευνας, που πρωτοπορούν στη γνώση της επιδερμίδας και στη δημιουργία ενεργών μορίων, και στην ικανότητα των ειδικών της στις συνθέσεις και τις απολαυστικές υφές. Με καινοτομίες που διευρύνουν διαρκώς τα όρια της αποτελεσματικότητας.

Έτσι, το 2011, η Lancôme παρουσίασε μια επαναστατική πρόταση στην αναζήτηση της τέλειας επιδερμίδας με το Visionnaire [LR 2412 4%], την πρώτη της περιποίηση με την ικανότητα να αναδημιουργεί μια πανέμορφη επιδερμίδα. Στην καρδιά αυτής της σύνθεσης, με τα σχεδόν 100 διεθνή βραβεία, βρίσκεται ένα αποκλειστικό μόριο που δημιουργήθηκε από τα ερευνητικά εργαστήρια: το LR 2412 που είναι κατοχυρωμένο με 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και είναι καρπός των 12 ετών έρευνας. Προκαλώντας πραγματική επανάσταση στον κόσμο των προϊόντων ομορφιάς, το LR 2412 άνοιξε το δρόμο για την χρήση μορίων που δεν είχαν ξαναχρησιμοποιηθεί στην περιποίηση της επιδερμίδας: τα Ιασμονικά άλατα.

Σήμερα, η Lancôme δίνει νέα διάσταση στην τελειότητα με τη νέα Προηγμένη Περιποίηση Διόρθωσης VISIONNAIRE LR 2412 4% – Cx. Πεπεισμένοι για τα οφέλη των Ιασμονικών αλάτων στην επιδερμίδα, οι ερευνητές μας επανασχεδίασαν τη σύνθεσή της και ανέπτυξαν μια διπλή βιολογική στρατηγική δημιουργώντας το LR 2412 – Cx, ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα δύο Ιασμονικών αλάτων για τέλεια επιδερμίδα σε πραγματικό χρόνο ορατά αψεγάδιαστη. Μια νέα σύνθεση επανασχεδιασμένη για άμεσα αποτελέσματα. Η νέα έκδοση αυτής μιας εξαιρετικά επιτυχημένης σύνθεσης αποτελεί σαφή ένδειξη της ακόρεστης επιθυμίας της Lancôme για ακόμα περισσότερη αποτελεσματικότητα στην υπηρεσία των γυναικών.

VISIONNAIRE LR2412 4% – Cx: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ
Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή της νέας Προηγμένης Περιποίησης Διόρθωσης VISIONNAIRE LR 2412 4% – Cx, η επιδερμίδα γίνεται απαλή, ελαστική και λεία.
Σε τρεις ημέρες, η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται. Η επιδερμίδα παραμένει όμορφη όλη την ημέρα.
Μετά από τη χρήση μιας συσκευασίας Προηγμένης Περιποίησης Διόρθωσης VISIONNAIRE LR 2412 4% – Cx, η επιδερμίδα είναι υπέροχη και μεταμορφωμένη.

  • Οι ρυτίδες λειαίνονται για το 79% των γυναικών.
  • Οι πόροι είναι λιγότερο ορατοί για το 83% των γυναικών.
  • Οι ατέλειες μειώνονται για το 79% των γυναικών.
  • Η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται: για το 84% των γυναικών.

Οι γυναίκες και οι ειδικοί παρατηρούν: επιδερμίδα τέλεια σε πραγματικό χρόνο, αψεγάδιαστη όψη μετά από τη χρήση μιας συσκευασίας.
 

Tags LANCOME VISIONNAIRE [LR2412 4%] - Cx, VISIONNAIRE [LR2412 4%] - Cx, beauty, face, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1398 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2267 s // Total time: 2.3665 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X