Όλα εκείνα τα σημάδια που δείχνουν πως τρελαίνεται για σένα


Όλα εκείνα τα σημάδια που δείχνουν πως τρελαίνεται για σένα

Τελικά του αρέσεις ή όχι; Διάβασε όλα εκείνα τα σημάδια που θα σε πείσουν για το ότι ενδιαφέρεται για σένα και μάλιστα πολύ!  

1. Σας κοιτάει
Το βλέμμα του σας καρφώνει και σας ακολουθεί σε ό,τι κάνετε. Σας λένε οι φίλες σας ότι σας κοιτάει, ακόμα και όταν εσείς δεν τον κοιτάτε και συχνά τον νιώθετε να σας ψάχνει μέσα στο πλήθος. Τα μάτια είναι ο μεγαλύτερος προδότης των αισθημάτων και τη στιγμή που θα διασταυρωθούν τα βλέμματά σας θα νιώσετε επιτόπου το ανώφελο και τη ματαιότητα των λέξεων.

2. Σας ζηλεύει
Εάν τα φρύδια του στριμώχνονται στο μέτωπό του κάθε φορά που σας ακούει να μιλάτε για κάποιον άλλο και μοιάζει απογοητευμένος από τη ζωή, τότε έχετε ένα καλό σημάδι ότι του αρέσετε. Ακόμα και αν δεν έχετε κάποιον να χρησιμοποιήσετε για να δείτε αν ζηλεύει, αναφερθείτε στον Σάκη Ρουβά, πάντα πιάνει. Αν δε, μετά τη δική σας αναφορά, βιαστεί να μιλήσει για μια κοπέλα που γνώρισε κι εκείνος πρόσφατα, τότε του αρέσετε πάρα πολύ.

3. Τηλεφωνεί μόνο για ένα «γειά»
Ακόμα και όταν έχει βγει με τους φίλους του, θα σας στείλει ένα μήνυμα για να δει τι κάνετε, έχοντας πλήρη επίγνωση των χλευαστικών σχολίων που θα ακούσει από εκείνους. Το ότι θα αγνοήσει αυτά τα σχόλια, είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι του αρέσετε.

4. Κάνει κοινά σχέδια
Σας  μιλάει για όσα θέλει να κάνει και περιμένει με λαχτάρα να του πείτε ότι όλα αυτά θα κάνετε μαζί. Ακόμα και αν εσείς δεν αντιδράσετε, δεν θα διστάσει να σας καλέσει ευθέως να ζήσετε μαζί όλα όσα θέλει να ζήσει. Εν ολίγοις, όταν κάποιος κάνει μελλοντικά σχέδια και σας βάζει μέσα σε αυτά, σημαίνει ότι σχεδιάζει να κάνει πολύ παρέα μαζί σας, στο μέλλον.

5. Ξέρει πράγματα για εσάς
Είτε από τρίτους, είτε από εσάς την ίδια, έχει μάθει και θυμάται προσωπικές πληροφορίες που αφορούν στο άτομό σας. Ξέρει πότε είναι τα γενέθλιά σας, που μένετε, τι μουσική ακούτε, ακόμα και τι νούμερο παπούτσι φοράτε. Το κλειδί σε αυτή την υπόθεση είναι ότι όχι μόνο ξέρει, αλλά και θυμάται!

6. Είστε στις σκέψεις του
Εάν επικοινωνεί μαζί σας για να σας πει κάτι, το οποίο ομολογουμένως θα μπορούσε να  περιμένει να σας το πει από κοντά, αυτό δείχνει ότι σας σκέφτεται περισσότερο απ’ όσο νομίζετε και με ο,τιδήποτε κι αν καταπιάνεται βρίσκει αφορμή να σας το κοινοποιήσει.

7. Δίνει σημασία σε όσα του λέτε
Φοράει περισσότερο τα ρούχα που έχετε δηλώσει ότι σας αρέσουν και δεν ξυρίζεται γιατί έχετε αναφέρει τυχαία πως προτιμάτε τα μούσια στους άντρες. Θέλει με κάθε τρόπο, συνειδητό και ασυνείδητο να σας ευχαριστήσει, επειδή του αρέσετε και θέλει κι εκείνος να σας αρέσει.

8. Δεν προσέχει άλλα κορίτσια
Αν και είναι κάτι που δεν θα κρατήσει για πολύ, όταν είστε μαζί, αγνοεί παντελώς και επιδεικτικά τις άλλες όμορφες κοπέλες που μπαινοβγαίνουν στο μαγαζί. Το ότι δεν θα κρατήσει πολύ αυτό, δε σημαίνει ότι θα πάψει να σας θέλει, αλλά απλά ότι θα τον επαναφέρει στην πραγματικότητα η αντρική του φύση.

9. Θέλει να μάθει λεπτομέρειες
Όταν σας ρωτάει πως περάσατε το Σαββατόβραδό σας, δεν το κάνει από τυπική ευγένεια. Τον ενδιαφέρει πραγματικά να μάθει τι φορέσατε, αν είχατε επιτυχίες εκεί που πήγατε, με ποιον πήγατε και ποιος σας γύρισε σπίτι σας. Θέλει να μάθει τα πάντα, μέχρι να έρθει η ώρα να σας προσφέρει τα πάντα ο ίδιος.

10. Δείχνει κατανόηση
Μπορεί να καταλάβει πότε έχετε τα νεύρα σας και δείχνει κατανόηση στα κυκλοθυμικά σας επεισόδια. Θα περιμένει υπομονετικά να σας περάσει και θα ανεχτεί όλη σας τη γκρίνια. Είναι γλυκός και θέλει να νιώθετε άνετα, σε κάθε περίπτωση.

11. Δεν ξεχνάει
Δεν ξεχνάει όσα του λέτε, θυμάται τα ονόματα των φιλενάδων σας, ακόμα και αν δεν τις έχει συναντήσει ποτέ και προσπαθεί πάντα να θυμάται και όλα τα κουτσομπολιά που του έχετε εμπιστευτεί κατά καιρούς και αφορούν εκείνες.

12. «Χωρίς λόγο»
Σας αγοράζει λουλούδια, «έτσι, χωρίς λόγο», σας κερνάει καφέ «έτσι, χωρίς λόγο» και σας πάει σπίτι σας το βράδυ, ενώ μένετε σε εκ διαμέτρου αντίθετες γειτονιές, «έτσι, χωρίς λόγο». Ο λόγος υπάρχει βέβαια και είναι ξεκάθαρος και πασιφανής!

13. Επιλέγει τα σωστά δώρα
Στα γενέθλιά σας, προσέχει τι δώρο θα σας πάρει και αφιερώνει χρόνο και σκέψη στην ανεύρεσή του. Θα φροντίσει να είναι κάτι που σας αρέσει και κάτι που χρειάζεστε, το οποίο θα το έχετε αναφέρει τυχαία στην κουβέντα εσείς, καιρό πριν τα γενέθλιά σας, αλλά εκείνος επειδή πάντα ακούει τι λέτε (βλέπε 11), θα το έχει σημειώσει.

14. Σας κάνει κοπλιμέντα
Δεν διστάζει με κάθε ευκαιρία να σας πει πόσο όμορφη είστε ακόμα και αν έσεις νιώθετε άσχημη και απεριποίητη, γιατί για εκείνον είστε πάντα όμορφη.

15. Σας αγγίζει
Δεν διστάζει να σας αγγίζει με κάθε ευκαιρία, είτε αυτή είναι μια αγκαλιά, όταν έχετε πεσμένη διάθεση, είτε όταν απλά σας πιάνει το χέρι πάνω στην κουβέντα. Επιδιώκει την επαφή μαζί σας και το καλύτερο είναι ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό το κάνει ασυναίσθητα.

16. Είναι πάντα δίπλα σας
Τα σχέδια σας προέχουν των σχεδίων του. Ένα κρασί μαζί σας είναι σημαντικότερο από μια συνάντηση με τους συνεταίρους του και μια πρόσκληση από εσάς είναι πάντα η μοναδική του επιλογή.

17. Θα κάνει ό,τι του πείτε
Και απολέπιση προσώπου θα κάνει και ποδόλουτρο θα κάνει και το Sex and the City θα δει μαζί σας. Αρκεί να είναι μαζί σας.

18. Εκτίθεται
Δεν φοβάται να σας μιλήσει για εκείνον, για την οικογένειά του, για τις εμπειρίες του και για όσα τον έχουν στιγματίσει και καθορίσει στη ζωή του. Θέλει να εκτεθεί στα μάτια σας, γιατί μόνο με εσάς νιώθει τόσο οικεία, ώστε να το κάνει.

19. Τα δικά του, δικά σας
Σας αφήνει να δανείζεστε τα πράγματά του, όπως είναι τα  βιβλία του, οι δίσκοι του και το ποτό του. Για εκείνον είστε ένα, ακόμα και αν δεν γίνετε ποτέ ζευγάρι.
 

Tags αντρας, ΣΗΜΑΔΙΑ, ενδιαφέρον, ΖΗΛΙΑ, ΚΟΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ, γενεθλια, ΚΟΡΙΤΣΙΑ, κατανόηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4980 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4069 s // Total time: 2.9048 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X