Ο εύκολος τρόπος για να οργανώσετε τη ντουλάπα σας


Ο εύκολος τρόπος για να οργανώσετε τη ντουλάπα σας

Μια οργανωμένη ντουλάπα είναι δείγμα καθαριότητας τόσο για έναν άντρα και πολύ περισσότερο για μια γυναίκα. Καθαρίστε το ντουλάπι σας και οργανώστε τα ρούχα σας με το σωστό τρόπο.  

Η σωστή οργάνωση και φροντίδα των ρούχων σας, συνεπάγεται και τη μεγαλύτερη μακροζωία τους. Για να συμβεί αυτό, η γκαρνταρόμπα σας απαιτεί μεγάλη φροντίδα.

Αν δώσετε βάση στην κάθε ταμπέλα που αναγράφει λεπτομερώς τον τρόπο περιποίησής τους – τρόπο πλυσίματος, σιδερώματος κ.ο.κ. – να είστε σίγουρες πως θα γλιτώσετε από πολλούς μπελάδες και περιττά έξοδα.

Η σωστή ταξινόμηση των ρούχων πριν να μπουν στο πλυντήριο, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Εξασφαλίστε το σωστό τους πλύσιμο με βάση το χρώμα, το ύφασμα και όποια άλλη οδηγία πλυσίματος. Γυρίστε το μέσα-έξω, αποτρέποντας το ξεθώριασμα. Τις φορές που δεν γνωρίζετε πως πλένετε ένα ρούχο, το πάτε κατευθείαν στο καθαριστήριο. Είναι το πιο ασφαλές.

Τα λεπτεπίλεπτα κομμάτια, όπως εσώρουχα και μεταξωτά, τα τοποθετείτε στο πλυντήριο εφόσον πρώτα τα έχετε βάλει σε μια πάνινη σακούλα ή μαξιλαροθήκη.

Τέλος, φροντίστε να αποθηκεύεται το κάθε τι ξεχωριστά. Για παράδειγμα, σε άλλο συρτάρι τα εσώρουχα και αλλού οι κάλτσες. Το ίδιο ισχύει και με τα ρούχα του γυμναστηρίου. Τα φορέματα σας και όσα ρούχα τσαλακώνονται εύκολα, πρέπει πάντα να είναι κρεμασμένα. Αυτά που φοράτε με μεγαλύτερη συχνότητα, είναι πιο εύκολο να τα έχετε εκεί που θα έχουν καλύτερη πρόσβαση.

Ακολουθώντας όλα τα παραπάνω, η ντουλάπα και τα ρούχα σας μπορούν να είναι σίγουρα σαφώς πιο οργανωμένα.

Tags ντουλαπα, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, γυναίκα, οργανωση, Ρούχα, πλυντηριο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6617 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2168 s // Total time: 2.8785 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X