Πράσινα... Ταξίδια: Τα καλύτερα οικολογικά ξενοδοχεία στον κόσμο


Πράσινα... Ταξίδια: Τα καλύτερα οικολογικά ξενοδοχεία στον κόσμο

Το HotelsCombined, η κορυφαία ιστοσελίδα σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών, παρουσιάζει τα πιο «Πράσινα» Ξενοδοχεία του κόσμου.

Ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι που αναγνωρίζουν την σημασία την προστασίας του περιβάλλοντος και αναζητούν καταλύματα που προωθούν τον πράσινο και βιώσιμο τουρισμό. Δεδομένης αυτής της παγκόσμιας τάσης, ξενοδοχεία σε διάφορες χώρες έχουν αρχίσει και αναπτύσσουν διεθνώς βραβευμένα οικονομικά, οικολογικά και κοινωνικοπολιτιστικά προγράμματα για την προστασία και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς και την στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Η Global PR και Content Manager του HotelsCombined, Alycia Simons, τόνισε ότι οι υπεύθυνες και τουριστικές πρακτικές είναι ωφέλιμες τόσο για τους ξενοδόχους όσο και για τους επισκέπτες.
«Έχει παρατηρηθεί ένα συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για την προστασία του περιβάλλοντος και την κατανόηση των επιπτώσεων του τουρισμού. Με τη βοήθεια των ξενοδόχων, οι τουρίστες μπορούν να εξερευνήσουν και να γνωρίσουν φυσικά τοπία και πολιτιστικά μνημεία ελαχιστοποιώντας παράλληλα την επίδραση των δραστηριοτήτων τους στο περιβάλλον», δήλωση η κυρία Simons.

O πλανήτης μας έχει επιβαρυνθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και είναι πολύ σημαντικό οι τουρίστες και οι πάροχοι υπηρεσιών να συνεργαστούν προς μια κοινή κατεύθυνση για την προστασία των πιο όμορφων προορισμών.

Το HotelsCombined, η κορυφαία ιστοσελίδα σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών, επέλεξε για εσάς τα δέκα πιο οικολογικά ξενοδοχεία από τα 800.000 καταλύματα σε πάνω από 120.000 προορισμούς που διαθέτει. Δείτε και το σχετικό βίντεο!

1. Hi Hotel, Νίκαια, Γαλλία
2. Hix Island House, Isla de Vieques, Πουέρτο Ρίκο
3. Garonga Safari Camp, Phalaborwa, Αφρική
4. Lefay Resort & SPA Lago di Garda, Gargnano, Ιταλία
5. Thala Beach Lodge, Port Douglas, Australia, Port Douglas, Αυστραλία
6.  Park Hyatt Maldives Hadahaa, Μαλδίβες
7.  The Park Hyderabad, Hyderabad, Ινδία
8.  Spice Island Beach Resort, St. George, Γρενάδα
9.  Alila Villas Soori, Bali, Ινδονησία
10. Six Senses Con Dao, Con Dao, Βιετνάμ

 

Tags καταλυμμα, Ξενοδοχείο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4253 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2923 s // Total time: 2.7176 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X