Τα social media logo μιλούν για τον καρκίνο του μαστού


Τα social media logo μιλούν για τον καρκίνο του μαστού

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού. Δείτε τι έκανε μια διαφημιστική εταιρεία στη Σιγκαπούρη για να αφυπνίσει τα social media!

Το F στο λογότυπο του Facebook και το πουλάκι στο λογότυπο του Twitter μετατρέπονται σε χέρια που ψηλαφούν ένα στήθος. Το λογότυπο του Instagram μετατρέπεται σε μια ρώγα μ' ένα χέρι να την αγγίζει. Όλα αυτά, στη σειρά των διαφημίσεων που σχεδίασε η διαφημιστική εταιρεία DDB Σιγκαπούρης με αφορμή την εκστρατεία Ευαισθητοποίησης Καρκίνου του Μαστού για τον μήνα Οκτώβριο.

Η εξέταση πρέπει να είναι τόσο συχνή όσο ο έλεγχος των ειδοποιήσεων που μια γυναίκα κάνει στα κοινωνικά της δίκτυα

Τα γνωστά λογότυπα έχουν επανασχεδιαστεί «ανατομικά» και αποτίουν φόρο τιμής στο γυναικείο στήθος ενώ στόχος είναι να υπενθυμίσουν ότι η εξέταση πρέπει να είναι τόσο συχνή όσο ο έλεγχος των ειδοποιήσεων που μια γυναίκα κάνει στα κοινωνικά της δίκτυα.

Ταυτόχρονα με τις διαφημίσεις που έγιναν για το Ίδρυμα Καρκίνου του Μαστού, «τρέχει» και μια online κινητοποίηση ώστε οι γίγαντες των social media, το Facebook, το Twitter και το Instagram να αλλάξoυν τα λογότυπά τους προσωρινά για τον σκοπό αυτό. 

Tags λογοτυπο, social media, facebook, twitter, καρκινος μαστου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4744 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3129 s // Total time: 3.7872 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X