Η Alessandra Ambrosio "τεστάρει" τα πιο ελαστικά τζιν [βίντεο]


Η Alessandra Ambrosio "τεστάρει" τα πιο ελαστικά τζιν [βίντεο]

Άνεση και αισθησιασμός στο βίντεο της Alessandra Ambrosio για την Replay

Η Alessandra Ambrosio προκαλεί ξανά με ένα βίντεο που τεστάρει τα όρια των νέων jeans Replay Hyperflex. Αν πιστεύεις πως δεν μπορείς να χορέψεις, να κάνεις γυμναστική, να παίξεις ποδόσφαιρο αλλά και χαλαρώσεις με λίγο γιόγκα φορώντας denim, κάνεις μεγάλο λάθος.

Μέσα σε 1,5 λεπτό η Alessandra Ambrosio μαζί με τους άσους της μπάλας Neymar Jr, Gerard Pique, Luis Suarez, Andres Iniesta και Ivan Rakitic θα σε πείσει πως το Replay Hyperflex είναι εντυπωσιακά ελαστικό και ανθεκτικό ενώ προσφέρει άψογη εφαρμογή και σμιλεύει τη σιλουέτα σου. Το μυστικό του βρίσκεται στο ιδιαίτερο μείγμα από Lycra και συνθετικό υλικό ενώ το εξωτερικό του στρώμα από βαμβακερό ύφασμα δίνει στο τζιν ένα αυθεντικό denim look. Και το καλύτερο είναι πως αυτή του η σύνθεση του χαρίζει ανθεκτικότητα για να το πλένεις όσο συχνά θέλεις και να το φοράς για πολύ πολύ καιρό χωρίς να χάσει στο ελάχιστο τη φόρμα του.

Χόρεψε, παίξε, τρέξε και...σαγήνευσε άφοβα με τα νέα Hyperflex της Replay. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Οκτωβρίου σε όλα τα Replay Stores.
 

Tags replay, jean, jeans, Alessandra Ambrosio


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6082 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2735 s // Total time: 2.8817 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X