Εσείς θα φορούσατε χρυσά παπούτσια πολλών καρατίων;


Εσείς θα φορούσατε χρυσά παπούτσια πολλών καρατίων;

Κι όμως δεν είναι αστείο, είναι πραγματικότητα!

Το sportswear μπήκε στις ζωές μας εδώ και πολλούς μήνες και εδραίωσε πλήρως την παρουσία του μετά και το show του Karl Lagerfeld για τη Chanel που έλαβε χώρα σε ένα κατασκευασμένο super market. Ο Κάιζερ της μόδας συνδύασε τα κλασικά αλλά και τα πιο μοντέρνα κομμάτια του με αθλητικά παπούτσια υψηλής ποιότητας και άριστου σχεδιασμού και φυσικά έδωσε το σύνθημα σε πολλούς δημιουργούς να ασχοληθούν με τον σχεδιασμό του εν λόγω παπουτσιού.

Γνωρίζετε το brand παπουτσιών Buscemi; Αν όχι σίγουρα θα το θυμάστε μετά από αυτή την πληροφορία. Το σχεδιαστικό του team αποφάσισε να φτιάξει sneakers από χρυσό 18 καρατίων. Τα παπούτσια αυτά θα συνοδεύονται από ένα μεταλλικό ταμπελάκι που επίσης είναι φτιαγμένο από το πολύτιμο υλικό, ενώ έχει κάποιες λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι. Φυσικά οι σόλες τους είναι κατασκευασμένες από πολύ ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας υλικό, το οποίο προστατεύει τον χρυσό ενώ θα κυκλοφορήσει σε κίτρινο χρυσό, ασημί αλλά και ροζ χρυσό. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι τα εν λόγω παπούτσια κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στη Civitanova της Ιταλίας και για την κατασκευή τους χρησιμοποιείται το υψηλότερης ποιότητας δέρμα.

Αν ενδιαφέρεστε να τα αποκτήσετε σας ενημερώνουμε ότι θα είναι διαθέσιμα σε μερικές μέρες σε επιλεγμένα καταστήματα αλλά και στο harveynichols.com και θα κοστίζουν περίπου 900 ευρώ.

Tags παπούτσια, χρυσο, ΚΑΡΑΤΙΑ, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2523 s (249 Queries.) // Parse time: 0.6906 s // Total time: 2.9429 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X