Μην αλλάξεις χρώμα στα μαλλιά σου αν δεν δεις πρώτα αυτές τις προτάσεις!


Μην αλλάξεις χρώμα στα μαλλιά σου αν δεν δεις πρώτα αυτές τις προτάσεις!

Θέλεις να αλλάξεις χρώμα στα μαλλιά σου και ψάχνεις ιδέες; Be my guest!

Είναι αυτή η περίοδος της αλλαγής. Πάρε για παράδειγμα τα ρούχα που φοράς. Δεν μπορείς να ντύνεσαι πια με hot pants και αέρινα φορέματα και κάπως σαν να έχεις φτιάξει ήδη μια λίστα αγορών. Αλλά τα ρούχα που θα αλλάξεις δεν αρκούν. Η πραγματική αλλαγή περνάει από τα μαλλιά!

Και αν τώρα σε πετυχαίνω σε εκείνη την φάση που σκέφτεσαι τι χρώμα να κάνεις τα μαλλιά σου, σε προειδοποιώ: μην σηκώσεις το ακουστικό για να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο ή μην βγεις να αγοράσεις βαφή (αν πρόκειται να τα βάψεις μόνη σου), προτού δεις μερικές ιδέες από τα φθινοπωρινά catwalks που συγκεντρώσαμε για ΄σένα παρακάτω.

Και μετά από αυτό μπορείς να κάνεις ελεύθερα print screen το χρώμα που σε ενθουσίασε και να πας με αυτό στον κομμωτή σου ή για shopping βαφής!

Καστανό: Έκανε καριέρα στα διεθνή ντεφιλέ ως amber tone και είναι εκείνο το γλυκό καστανό ανοιχτό που ταιριάζει πολύ στα χρώματα που παίρνει η φύση το Φθινόπωρο.

Dark is the new blonde!: Το σκούρο καστανό που φλερτάρει λίγο με το μαύρο είναι από τα αγαπημένα χρώματα όσο οι θερμοκρασίες πέφτουν. Και αν δεν το κάνεις τώρα, τότε πότε; Το tip είναι να ζητήσεις από τον κομμωτή σου μονοχρωμία, χωρίς καθόλου ξανοίγματα στις άκρες, ας πούμε.

Washed out platinum: Στο εξωτερικό κάνει καριέρα ως washed out platinum κι εμείς εδώ το ξέρουμε ως λευκό πλατινέ. Όπως και να το πεις, είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ στα κορίτσια με αρκετά λευκές, σχεδόν χλωμές επιδερμίδες και πολύ στιλ. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι την καταστροφή που θα υποστούν τα μαλλιά σου γι'αυτό αφού το κάνεις ρίξε μεγάλο βάρος στην φροντίδα με ενυδατικές μάσκες, λαδάκια και serum επανόρθωσης. Εμείς, πάντως, σου είπαμε το default!

Color twist: Δεν μπορείς να αγνοήσεις τα περίεργα χρώματα που είδαμε στα μαλλιά όπως πορτοκαλί, φούξια, ροζ, πράσινα. Αν, όμως, σου αρέσουν αλλά είσαι αρκετά ντροπαλή ώστε να τα τολμήσεις κατά μήκος, πειραματίσου με μια μόνο τούφα η οποία μπορεί να είναι και στο κάτω μέρος των μαλλιών σου την οποία θα εμφανίζεις κατά βούληση!

Ένα άλλο κόκκινο!: Ποια γυναίκα με αυτό το χρώμα μαλλιών θα περνούσε απαρατήρητη. Αλλά πριν αποφασίσεις ότι θα κάνεις αυτό το bombshell red να σου πω ότι ταιριάζει κυρίως σε κορίτσια με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Αν την διαθέτεις και έχεις και πράσινα μάτια, μην συνεχίζεις να διαβάζεις. Πήγαινε καν'το τώρα!

Statement color: Αν τα μαλλιά σου ξάνοιξαν κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών σου διακοπών και η ρίζα κατέβηκε, εκμεταλλεύσου το. Αυτή η ωραία αντίθεση ρίζας και μήκους είναι τέλεια. Ζήτησε απλώς από τον κομμωτή σου να "μαλακώσει" την χρωματική αντίθεση με ένα sombre, δηλαδή ένα soft ombre. Προσοχή, η σκληρή αντίθεση στα χρώματα δεν είναι πια καθόλου hot!

Tags μαλλιά, ΧΡΩΜΑ - ΜΑΛΛΙΑ, τασεις, LOVELY HAIR, hair, beauty, HAIR TREND, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1173 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3503 s // Total time: 3.4676 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X