Γνώρισε την φθινοπωρινή παλέτα της Essie


Γνώρισε την φθινοπωρινή παλέτα της Essie

Μια σαγηνευτική συλλογή από υπέροχες αποχρώσεις που συνδυάζονται μοναδικά μεταξύ τους δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό, προσωπικό στυλ

Το εκθαμβωτικά πλούσιο φθινοπωρινό κόκκινο είναι τολμηρό, πικάντικο και έτοιμο να ανεβάσει παλμούς. Το ξεχωριστό μπλε του κοβαλτίου προσθέτει χρώμα και βάθος και είναι μια εναλλακτική, πρωτοποριακή πρόταση για εμφανίσεις στο γραφείο. Το παραδοσιακό γκρι, εμπλουτισμένο με πράσινο και σμαραγδί για ένα δελεαστικό αποτέλεσμα, δημιουργεί  το τέλειο προπέτασμα καπνού για μια έξυπνη διαφυγή. Οι βασικές ουδέτερες αποχρώσεις του καφέ και της ώχρας συνδυάζονται τέλεια με οποιαδήποτε κομψή φθινοπωρινή εμφάνιση.

Εντοπίζω με το μοδάτο βλέμμα μου έναν νέο και σαγηνευτικό partner in crime. Μυστηριώδης και θελκτική, ξέρει ακριβώς τον τρόπο για τον τέλειο dress to kilt. Οι πληροφοριοδότες μου στο style cartel με πληροφορούν ότι φέτος οι αποχρώσεις με τόνους ίντριγκας είναι το τέλειο the perfect cover up. Έχεις αντίθετη άποψη; Θα σε συμβούλευα να συμμορφωθείς με τις υποδείξεις,  fall in line, αλλιώς θα χρειαστεί να λύσουμε τις διαφορές με άλλο τρόπο, take it outside.

Δεςε πιο πάνω όλη τη συλλογή και επέλεξε το χρώμα που σε αντιπροσωπεύει...

Tags βερνίκια, Ομορφια, beauty, μανικιουρ, πετικιούρ, nails, vernis, essie fall 2014


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9218 s (252 Queries.) // Parse time: 0.6025 s // Total time: 2.5243 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X