Η Cytanet υποδέχθηκε τη νέα φοιτητική χρονιά!


Η Cytanet υποδέχθηκε τη νέα φοιτητική χρονιά!

Με ένα cool διαγωνισμό και μεγάλες προσφορές

Για να υποδεχθεί τη νέα φοιτητική χρονιά, η Cytanet επιστράτευσε το Wagon της, το οποίο για τέσσερις εβδομάδες κυκλοφορούσε σε πανεπιστήμια και φοιτητικά στέκια. Το Cytanet Wagon, με τη δυνατή του μουσική, προσκαλούσε τους πάντες να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό της Cytanet και να κερδίσουν πολλά και φανταστικά δώρα. Για να συμμετέχει κάποιος στο διαγωνισμό, αρκούσε να βγάλει μια selfie φωτογραφία με το Cytanet Wagon και να την ανεβάσει στην ειδική ιστοσελίδα. Το κοινό μπορούσε να επισκεφθεί την ιστοσελίδα και να ψηφίσει την καλύτερη φωτογραφία.

Οι μεγάλοι νικητές, που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους, κέρδισαν τέσσερα iPad mini, ενώ οι επόμενοι στη σειρά κέρδισαν τέσσερις εξωτερικούς δίσκους 1Τ και τέσσερις τριμηνιαίες συνδρομές Internet Home4000 για να μπορούν να σερφάρουν με ταχύτητα και αξιοπιστία. Οι νικητές του διαγωνισμού Cytanet Wagon, παρέλαβαν τα δώρα τους την Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου, στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta.

Η Cytanet πρόσφερε επίσης, κατά τη νέα ακαδημαϊκή περίοδο, μειωμένα τέλη στους φοιτητές, ώστε το internet να είναι ακόμα πιο προσιτό σε όλους. Παράλληλα, τόσο σε φοιτητές, όσο και σε όλους τους νέους πελάτες, πρόσφερε δωρεάν εγκατάσταση Internet Home για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο και εκπτώσεις σε laptop ή tablet, με τη δυνατότητα αποπληρωμής τους, σε 24 άτοκες δόσεις.

Για να είστε “up-to-date” με τα νέα της Cytanet, κάντε Like τη σελίδα www.facebook.com/cytaofficial, follow το @cytacyprus στο Twitter ή επισκεφθείτε το Δίκτυο Πωλήσεων Cyta (Cytashop, Telefone, Aeliotis, Hadjimitsis, Smartcom, Soundtech, Bionic) ή καλέστε, χωρίς χρέωση, το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta στο 132.

Tags cytanet, διαγωνισμος, δωρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1029 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4748 s // Total time: 2.5778 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X