Γνωστή ηθοποιός ξόδεψε… 30.000 δολάρια για ένα γυμνό πορτραίτο


Γνωστή ηθοποιός ξόδεψε… 30.000 δολάρια για ένα γυμνό πορτραίτο

Το ποσό των 30.000 δολαρίων αποφάσισαν να ξοδέψουν η Cindy Crawford και ο σύζυγός της Rande Gerber, για την αγορά μίας φωτογραφίας υψηλής τέχνης που απεικονίζει γυμνές γυναίκες που φορούν… κεφάλια αλόγων.

Μετά το γάμο του George Clooney και της Amal Alamuddin όπου ο Rande Gerber έκανε χρέη κουμπάρου, το ζευγάρι παρευρέθη στην πρώτη έκθεση του φωτογράφου Brian Bowen Smith στο Los Angeles. Ο Smith θεωρείται ο «διάδοχος» του γνωστού φωτογράφου Herb Ritts, ο οποίος ήταν και ο μέντοράς του.

Η Cindy Crawford έχει ποζάρει πολλές φορές στο παρελθόν για τον Herb Ritts –ο οποίος πέθανε το 2002- σε κάποια από το πιο διάσημα γυμνά πορτραίτα της, αλλά και για φωτογραφίσεις μόδας, με πιο γνωστή αυτή που παρουσιάστηκε στο περιοδικό Rolling Stone το 1989.


Η πρώτη καλλιτεχνική φωτογράφιση του Brian Bowen Smith απεικονίζει γυμνές γυναίκες που φορούν μάσκες ζώων, ενώ η ταυτότητά τους παραμένει μυστική. Λέγεται ωστόσο, ότι είναι γνωστά μοντέλα, αλλά και ηθοποιοί και άλλα celebrities.

Στο event παρευρέθηκαν πολλές γνωστές προσωπικότητες, όπως οι Hilary Swank, Adrien Brody, Tyra Banks, Emmy Rossum, Naya Rivera, Demi Moore, Tallulah Willis, Dianna Agron, Joe Jonas και Michelle Rodriguez. Κάποιες από τις γυναίκες που είδαμε στη gallery, πιθανότατα πόζαραν για τον ταλαντούχο φωτογράφο.

Tags Cindy Crawford


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.8604 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3345 s // Total time: 5.1949 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X