Αυτά κι αν είναι καλά νέα! Τέλος στα γκρίζα μαλλιά με το...


Αυτά κι αν είναι καλά νέα! Τέλος στα γκρίζα μαλλιά με το...

COLOR WOW Root Cover Up!

Εδώ και χρόνια, έχουν κυκλοφορήσει στη αγορά αμέτρητα προϊόντα για κάλυψη ή καμουφλάζ των γκρίζων μαλλιών και σκούρας ρίζας. Δυστυχώς κανένα δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει και να ικανοποιήσει ... μέχρι τώρα βέβαια.

Το COLOR WOW Root Cover Up αντιπροσωπεύει το μεγάλο άλμα στην τεχνολογία. Όλες οι αποχρώσεις αυτής της επαναστατικής πούδρας όχι μόνο καλύπτουν τα γκρίζα μαλλιά και τη σκούρα ρίζα αλλά φρεσκάρουν και τη ρίζα στις ανταύγειες. Επιτέλους μπορείτε να καλύψετε την ανεπαίσθητη ρίζα - γρήγορα, εύκολα και μυστικά!

Πρόκειται για πούδρα με μοναδική σύνθεση που κολλάει άμεσα στα μαλλιά χωρίς να τα νοιώθετε κολλώδες, λιπαρά ή σκληρά. Τα μαλλιά φαίνονται  όμορφα και πολύ φυσικά. Επίσης, είναι αδιάβροχο και διαρκεί μέχρι να λούσετε τα μαλλιά σας - γυμναστείτε, ιδρώστε ή περπατείστε άφοβα στη βροχή.

Θα βρείτε το COLOR WOW Root Cover Up σε 6 αποχρώσεις – πλατινέ, ξανθό, ανοιχτό καστανό, μεσαίο καστανό, σκούρο καστανό και μαύρο. Κάθε απόχρωση περιέχει ποικιλία χρωστικών για να ταιριάζει απόλυτα με τις διάφορες αποχρώσεις μαλλιών και για να χαρίζει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.                       

Τρόπος Χρήσης
Εφαρμόστε σε στεγνά/στυλαρισμένα μαλλιά με το βουρτσάκι 2 όψεων που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Χρησιμοποιήστε τη στενή ή πιο πλατιά πλευρά ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Σημείωση – η πούδρα κολλάει μόνο στα μαλλιά και όχι σε προηγούμενη στρώση πούδρας γι’αυτό μην εφαρμόζετε υπερβολική ποσότητα. Για να φρεσκάρετε τις ανταύγειες – χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι από την στενή πλευρά και εφαρμόστε κάποια από τις ξανθές αποχρώσεις στα σημεία που έχει μεγαλώσει η ανταύγεια. 

Tags COLOR WOW ROOT COVER UP


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6501 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2470 s // Total time: 2.8971 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X