Kωνσταντίνος Χαραλαμπίδης: Περιγράφει την στιγμή στα αποδυτήρια που έμαθε πως η γυναίκα του είναι έγκυος


Kωνσταντίνος Χαραλαμπίδης: Περιγράφει την στιγμή στα αποδυτήρια που έμαθε πως η γυναίκα του είναι έγκυος

Φωτογραφήθηκε με τη σύζυγό του Στέλλα για την Madame Figaro και βρεθήκαμε στο backstage!

Είναι η 2η φορά που η Madame Figaro Κύπρου επέλεξε άνδρα στο εξώφυλλο της και αυτός δεν ήταν άλλος από το διεθνή ποδοσφαιριστή και αρχηγό του ΑΠΟΕΛ Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί με τη σύζυγό του Στέλλα Στυλιανού και φυσικά το ilovestyle.com δεν θα μπορούσε να μην τρυπώσει στα παρασκήνια.

Το  ζευγάρι πόζαρε στο φακό του Μιχάλη Κυπριανού και μίλησε στη Βαρβάρα Γεωργιάδου για την ευτυχισμένη οικογένειά του με τον Κωνσταντίνο να περιγράφει τη στιγμή που βρισκόταν στα αποδυτήρια και έμαθε πως η Στέλλα είναι έγκυος: "Οι πανηγυρισμοί στην Αγία Πετρούπολη ήταν μια από τις πιο ωραίες ημέρες της ζωής μου. Πριν τον αγώνα, ενώ βρισκόμουν στ’ αποδυτήρια, μου είχε ανακοινώσει η Στέλλα ότι ήταν έγκυος. Είχα θυμάμαι τόση πολλή αδρεναλίνη στο παιχνίδι με τη Ζενίτ που απλά πετούσα. Μετά ήρθε και η πρόκριση στους οκτώ, όπου πραγματικά ζήσαμε τρομερές στιγμές".

Μάλιστα απάντησε στα ίσια αν θα έφευγε από τον ΑΠΟΕΛ: "Αυτή την περίοδο της ζωής μου θα έφευγα από τον ΑΠΟΕΛ, μόνο αν δεν με ήθελε η ομάδα. Ο Χαραλαμπίδης έχει συνδέσει το όνομά του με τον ΑΠΟΕΛ. Όλες μου τις επιτυχίες με αυτή την ομάδα τις έχω βιώσει  και θεωρώ ότι θα ήταν αχρείαστο να βρεθώ να παίζω σε μια άλλη κυπριακή ομάδα".

Διάβάστε την αποκαλυπτική συνέντευξή τους στην Madame Figaro που κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου, στα περίπτερα!

 

Tags Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Στέλλα Στυλιανού, Madame Figaro, περιοδικο, εξωφυλλο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5151 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2758 s // Total time: 2.7909 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X