Δείτε με ποια απάτησε την Mila Kunis o Ashton Kutcher


Δείτε με ποια απάτησε την Mila Kunis o Ashton Kutcher

Φωτογραφία που τους δείχνει αγκαλιά στο κρεβάτι της έπαυλης του!

Αυτή η Σουηδέζα καλλονή είναι η γυναίκα με την οποία απάτησε ο Ashton Kutcher την Mila Kunis, το πρώτο τρίμηνο της σχέσης τους!

Πρόκειται για μια 21χρονη μακιγιέζ την  Linn Massinger, η οποία τα αποκάλυψε όλα στην "Sun", μόλις ένα μήνα αφότου Kutcher και Κunis έγιναν γονείς.

Μάλιστα για να μην την αμφισβητήσει κανείς, συνόδευσε την "πικάντικη" είδηση με μια φωτογραφία όπου εκείνη και ο 36χρονος ηθοποιός είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι της έπαυλης του. Όπως θα παρατηρήσετε, στη φώτο αυτή ο Ashton έχει γενειάδα και μακρύ μαλλί, αφού εκείνη την περίοδο γύριζε την ταινία "Steve Jobs".

Όπως ισχυρίζεται η Σουηδέζα make up artist, με τον διάσημο ηθοποιό γνωρίστηκαν σε ένα bar, την φλέρταρε, την πλησίασε και κατέληξαν σπίτι του, όπου δεν της είπε λέξη για την τότε σύντροφό του, Mila Kunis, με την οποία ήταν ήδη τρεις μήνες μαζί!

"Ήταν η καλύτερη νύχτα της ζωής μου" θυμάται η Linn Massinger, η οποία αφού απόλαυσε τη συνεύρεση, τον "έδωσε" κανονικα στον Τύπο, αφήνοντάς τον τώρα να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Άλλωστε το κορίτσι μάλλον το όνομά της ήθελε να ακουστεί, αφού είναι επαγγελματίας μακιγιέζ και λίγη αναγνωρισιμότητα θα βοηθούσε (εικάζουμε) στην δουλειά της.

Tags αστον κουτσερ, Ashton Kutcher, Mila Kunis, Λιν Μέισιντζερ, Μϊλα Κούνις, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, Linn Massinger


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1385 s (278 Queries.) // Parse time: 1.3785 s // Total time: 4.5170 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X