Τέλος στα φριζαρισμένα μαλλιά


Τέλος στα φριζαρισμένα μαλλιά

Αυτά είναι τα τρία προϊόντα που θα σου δώσουν την λύση που αναζητάς...

Με τους τρεις νέους εμφανισιακά ορούς, που είναι ειδικά σχεδιασμένοι για μαλλιά με τάση να φριζάρουν, μπορείς επιτέλους να πεις αντίο στο φούντωμα των μαλλιών, ενώ ταυτόχρονα απωθείται η υγρασία για ένα γυαλιστερό και μεταξένιο αποτέλεσμα. Συνδύασέ τους με τα προϊόντα της σειράς για το styling για να αποκτήσεις στο σπίτι εξαιρετικά λεία μαλλιά, σαν να πήγες κομμωτήριο!

GO CURLIER – 48 Hour Curls

Σπρέι ενεργοποιημένο από τη θερμότητα. Δημιουργεί και σφίγγει μπούκλες, για καρούλιασμα και λείο στυλ όπως στο κομμωτήριο, που διαρκεί έως και 48 ώρες.

Nourishining OIL ELIXIR

Θρέφει και αφήνει τα μαλλιά απαλά, χωρίς λιπαρά κατάλοιπα. απαλότητα και λάμψη. Ελαφριά φόρμουλα που εμποτίζει το φριζάρισμα για 50% ομαλότερα μαλλιά. Χρησιμοποιήστε το μόνο του ή με το αγαπημένο σας styler για να ενισχύσετε την απαλότητα και την λάμψη σε κάθε σας στυλ.

Unwind Curls - CALMING CREME

Κατευναστική κρέμα. Μεταμορφώστε το απροσδιόριστο και απείθαρχο σε ελεγχόμενο και σγουρό. Κατευνάζει και χαλαρώνει τις μπούκλες και καταπολεμά το φριζάρισμα για απαλότερο στυλ, όπως το κομμωτήριο, που διαρκεί όλη τη ημέρα.

Tags μαλλιά, φριζαρισμα, LOVELY HAIR, hair, John Frieda, Unwind Curls - CALMING CREME, Nourishining OIL ELIXIR, GO CURLIER - 48 Hour Curls


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0132 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3202 s // Total time: 3.3334 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X