Η επίδειξη - απάντηση των γυναικών στη Victoria's Secret [εικόνες]


Η επίδειξη - απάντηση των γυναικών στη Victoria

Αυτά είναι τα τέλεια κορμιά

Η νέα καμπάνια εσωρούχων της Victoria's Secret έχει προκαλέσει την οργή των γυναικών μόνο και μόνο για τον τίτλο της. Η νέα σειρά εσωρούχων του διάσημου οίκου τιτλοφορείται «The Perfect Body» («Το τέλειο κορμί») και στην καμπάνια ποζάρουν πάρα πολύ αδύνατα μοντέλα με πλούσιο στήθος.

Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί θύελλα αντιδράσεων, καθώς ο τίτλος θεωρήθηκε υποτιμητικός από μια μεγάλη μερίδα γυναικών, επειδή, όπως λένε, «προβάλλει τη χαμηλή αυτοεκτίμηση στις γυναίκες, τις οποίες κάνει να αισθάνονται ανεπαρκείς και ότι τα σώματα που διαθέτουν δεν είναι καθόλου ελκυστικά γιατί δεν ανήκουν σε αυτό το πρότυπο ομορφιάς».

Ετσι, έχει ξεκινήσει μια διαδικασία ηλεκτρονικής συγκέντρωσης υπογραφών για την απόσυρση της καμπάνιας στο change.org. Παράλληλα, όποιος προσυπογράφει τη διαμαρτυρία φέρεται να υιοθετεί και το «Ζητήστε συγγνώμη και αλλάξτε την ανεύθυνη προώθηση της νέας σειράς σουτιέν σας "Body"».

Σε αυτό το πλαίσιο των αντιδράσεων, διοργανώθηκε στη Νέα Υόρκη μία αντι-επίδειξη εσωρούχων από συνηθισμένες γυναίκες όλων των μεγεθών και των ηλικιών. Στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας Εσωρούχων είδαμε ακόμη και εγκύους, αλλά και γυναίκες που έχουν κάνει μαστεκτομή.

Τα εσώρουχα από την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 ήταν πολλών οίκων εκτός της Victoria's Secret.

Πατήστε εδώ για να δείτε την καμπάνια που προκάλεσε τις αντιδράσεις και δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό slide του άρθρου.

Tags victoria's secret, Victoria Secret, επίδειξη μόδας, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.8984 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2893 s // Total time: 4.1878 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X