Δημιουργικός χρόνος με τα παιδιά


Δημιουργικός χρόνος με τα παιδιά

Είναι το κλασικό ερώτημα κάθε μητέρας. Πώς γίνεται να περάσει δημιουργικό χρόνο με το παιδί.

Πώς βλέπεις στη μικρή οθόνη ευτυχισμένα παιδικά χαμόγελα και μια μητέρα έτοιμη για όλα; Είναι πολύ εύκολο να το ζήσεις και εσύ αφιερώνοντας απλώς λίγο από τον πολύτιμο σου χρόνο στα παιδιά σου. Γιατί, όλοι συμφωνούμε με τη διαπίστωση ότι το πιο σημαντικό είναι ο ποιοτικός χρόνος που περνάμε με τα παιδιά μας.

Ξυπνήστε 10 λεπτά νωρίτερα και απολαύστε μαζί τους το πρωινό. Θα τους δώσει αυτοπεποίθηση για την ημέρα που ξεκινά.

Όταν επιστρέψουν από το σχολείο και εσείς από τη δουλειά, συζητήστε μαζί τους για όλα όσα πέρασαν. Είναι και ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιράζονται τα μυστικά τους μαζί σας. Πείτε τους κι εσείς κάποια πράγματα που περάσατε στη δουλειά. Τα παιδιά νιώθουν πολύ πιο όμορφα όταν οι γονείς τους δείχνουν πως τα εμπιστεύονται και τα υπολογίζουν.

Αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει και σχεδιάστε κάτι μαζί τους. Αυτός ο δημιουργικός χρόνος θα είναι και ο αγαπημένος τους.

Παίξτε παιχνίδια μαζί τους στο πάρκο ή στην παιδική χαρά, ακόμα και στον κήπο σας. Θα σας κάνει καλό, αφού θα είναι και μιας μορφής γυμναστική για εσάς. Ή, αν προτιμάτε, επιλέξτε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι.

Την ώρα που θα μαγειρέψετε, φωνάξτε τους να σας βοηθήσουν. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε κι ένα κέικ μαζί τους. Αυτές τις στιγμές τις λατρεύουν τα παιδιά.

Και φυσικά, μην ξεχνάτε να τους διαβάζετε ένα παραμύθι πριν πάνε για ύπνο.

 

Tags παιδι, χρόνος, μητερα, παιχνιδι, μαμά, δημιουργικος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3039 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3215 s // Total time: 3.6254 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X