Η Clinique παρουσιάζει το Chubby Stick Cheek Colour Balm


Η Clinique παρουσιάζει το Chubby Stick Cheek Colour Balm

Φανταστείτε λαμπερά, ροδαλά μάγουλα με το πέρασμα ενός στικ

Οι γυναίκες είναι συνέχεια σε κίνηση και ψάχνουν για τρόπους με ταχύτητα για το πρόγραμμα ομορφιάς που ακολουθούν. Η Clinique έχει πρωτοπορήσει στον τρόπου που οι γυναίκες εφαρμόζουν το μακιγιάζ τους με τα διάσημα Chubby Stick για μάτια και χείλη, που επιτρέπουν την εφαρμογή on-the-go: εύκολα, γρήγορα, χωρίς καθρέφτη. Για να ικανοποιήσει ακόμη περισσότερο τις ανάγκες των γυναικών, η Clinique δημιούργησε ένα κρεμώδες στικ για τα μάγουλα, που θα αποτελέσει ένα τέλειο τρόπο για χρώμα στα μάγουλα για όλες τις γυναίκες και όλους τους χρωματικούς τόνους.

Το νέο Chubby Stick Cheek Colour Balm είναι εύκολο στην εφαρμογή και η σύνθεσή του γλιστρά απαλά και εύκολα στα ζυγωματικά για χρώμα με μεγάλη διάρκεια. Τα μάγουλα θα αποκαλύψουν ένα λαμπερό αποτέλεσμα για όλη τη μέρα, που δεν ξηραίνει και δεν σπάει. Η υφή μπορεί να απλωθεί σε στρώματα ανάλογα με την επιθυμητή ένταση και κάλυψη ξεκινώντας από ένα φυσικό look μέχρι ένα πιο έντονο χρώμα.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους της επιδερμίδας (1,2,3) το νέο Chubby Stick Cheek Colour Balm είναι διαθέσιμο σε 4 αποχρώσεις: Amp’d up Apple, Robust Rhubarb, Roly Poly Rosy και Plumped up Peony. Για να το εφαρμόσετε, απλά περάστε το στικ από τα μάγουλα σας και αναμίξτε το με ένα πινέλο για ρούζ ή ένα σφουγγαράκι ή ακόμη και τα δάχτυλά σας. Χρησιμοποιώντας τα ακροδάχτυλά σας επιτρέπετε στη σύνθεση να αναμιχθεί καλύτερα με το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας σας. Δοκιμασμένα να μην προκαλούν αλλεργία και 100% χωρίς άρωμα.

Tags ΡΟΥΖ, blush, Ομορφια, προσωπο, Μακιγιαζ, beauty, face, make up, Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm, Clinique, Chubby Stick Cheek Colour Balm


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9655 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3740 s // Total time: 2.3395 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X