Η νέα συλλογή μακιγιάζ του Diego Dalla Palma


Η νέα συλλογή μακιγιάζ του Diego Dalla Palma

Απόλυτη είσοδος για μάτια και χείλη!

Η καινούργια συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 του οίκου Diego Dalla Palma διακατέχετε από μυστήριο. Η γυναίκα είναι σαγηνευτική, μυστήρια και σοφιστικέ. Αποτελείται από αστραφτερές σκιές ματιών, γραφικά και κασμιρένια eyeliners, βελούδα και γυαλιστερά κραγιόν και ολοκληρώνεται με εξειδικευμένα επαγγελματικά προιόντα για αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

FACE

MORE AND MORE BLUSH: Δύο αντίθεση τόνοι χρωμάτων για το ρουζ: ανοιχτό ροζ «bonne mine» και έντονο μπορντό για ένα καθοριστικό αποτέλεσμα. Με απαλή και βελούδινη υφή, για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Το προϊόν εφαρμόζεται τέλεια στο δέρμα, εξασφαλίζοντας την ιδανική απελευθέρωση του χρώματος στο πρόσωπο  χωρίς να δημιουργεί κηλίδες και να αφήνει γραμμές. Είτε με τα δάκτυλα είτε με πινέλο εγγυάται ισορροπημένη κάλυψη και ομοιόμορφο χρώμα που εξομαλύνει την επιδερμίδα.

ETEREA BASE – UNIFORMING PRIMER WITH WHITENING AND ILLUMINATING ACTION PRIMER: Προετοιμάζει το δέρμα πριν την εφαρμογή του make-up. Λειαίνει τις γραμμές του προσώπου. Αφήνει μία ομοιόμορφη επιδερμίδα. Έχει εκκαθαριστική και λευκαντική δράση σε μαύρες κηλίδες και πανάδες. Δίνει φωτεινότητα και πυκνότητα στο δέρμα. Επιτρέπει στο make-up να διαρκεί περισσότερο

EYES

CAN EYESHADOW: Μονή σκιά σε μορφή πούδρας, μειώθηκε σε δύο χρώματα, μαύρο πετρολ και μαύρο μπορντό για ένα σκοτεινό και περλέ αποτέλεσμα. Η κρεμώδης υφή του, μεταξένια και πλούσια σε χρώμα, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε βαθιά ματιά με έντονο χρώμα και άμεση κάλυψη. Η υφή του είναι ρευστή, εύκολη στην εφαρμογή και τέλεια εφαπτόμενη. Μακράς διαρκείας, υγρή και στεγνή χρήση.

DRAGQUEEN ALLOVER EYESHADOW: Δεν είναι απλά μια κλασική σκιά ματιών σε μορφή σκόνης, είναι μια σκιά ματιών εμπλουτισμένη με έντονες πέρλες που χαρίζουν εντυπωσιακή λάμψη και δίνουν ζωντάνια στο βλέμμα. Ένα ειδικό αποτελεσματικό προϊόν: μια διαφανής βάση, που δεν απελευθερώνει απλά χρώμα, αλλά φως και φωτεινότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της για ένα πιο φυσικό και φωτεινό αποτέλεσμα ή μπορεί να εφαρμοστεί μαζί με οποιαδήποτε σκιά ματιών για ένα πιο σαγηνευτικό αποτέλεσμα. Για υγρή και στερεά χρήση.

EYE PENCIL: Για καθαρές γραμμές, με μαλακή και άνετη υφή που προσαρμόζετε στο δέρμα. Αναμιγνύεται εύκολα με άλλα προϊόντα,  για την απόλυτη απόδοση χρώματος με μεγάλη διάρκεια. Τονίζει τα μάτια δίνοντας ένα βαθύ βλέμμα. Ιδανικό επίσης για την δημιουργία smokey eyes για ένα βραδινό μακιγιάζ με αντανάκλαση το βαθύ μπλε.

LONG LASTING EYE STYLO: Ένα μοναδικό "βαθύ κόκκινο" χρώμα για ένα μολύβι ματιών με άψογη εφαρμογή. Δίνει ένταση στα μάτια, χάρη στην άμεση απελευθέρωση χρώματος. Η νέας γενιάς φόρμουλα του, εξασφαλίζει την σταθερότητα του χρώματος στο δέρμα για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Εύκολο στην εφαρμογή, δημιουργεί μια λεπτή γραμμή για ένα αποτέλεσμα χωρίς ατέλειες. Εξαιρετικά πρακτικό χάρη στην αναδιπλούμενη άκρη και  στην δική του ξύστρα. Πώς να το αφαιρέσετε: χρησιμοποιήστε το diego dalla palma bi-phasic remover.

WATER RESISTANT TOO MUCH BLACK STICK: Σκιά σε stick σκιά εξαιρετικά μακράς διαρκείας για ένα βαθύ και απόλυτα ματ μαύρο χρώμα. Η κρεμώδης φόρμουλα του εγγυάται το μέγιστο αποτέλεσμα αμέσως μετά την εφαρμογή. Από την στιγμή της εφαρμογής του, το χρώμα παραμένει ομοιόμορφο για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς ατέλειες. Η ειδική του άκρη εγγυάται μια άψογη εφαρμογή. Το κουτί περιέχει την ξύστρα. Πώς να το αφαιρέσετε: χρησιμοποιήστε το diego dalla palma bi-phasic remover. Αδιάβροχο. 

WATER RESISTANT TRES CHIC EYELINER: Το ιριδίζον ανθρακί και ασημί του χρώμα κάνει το βλέμμα πιο αυστηρό και αισθησιακό. Η εξαιρετικά ρευστή υφή του επιτρέπει την απλή και γρήγορή εφαρμογή. Το ειδικό επαγγελματικό απλικατέρ του με ημι-εύκαμπτη άκρη μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε από την λεπτότερη γραμμή  έως την πιο έντονη. Μεγάλης διάρκειας - αδιάβροχο.

GLITTER SILVER MASCARA: Ένα προϊόν για όσους αγαπούν να τολμούν και να διασκεδάζουν: μια μάσκαρα με glitter, εφαρμόζεται εύκολα και δίνει ένα εκπληκτικά φωτεινό βλέμμα. Μπορεί να εφαρμοστεί μόνη της ή πάνω από άλλη μάσκαρα.

LIPS

EGO LIPSTICK: TOTAL BLACK LIPSTICK. Συλλεκτικό κομμάτι. Το μαύρο κραγιόν... Μοναδικό στο χρώμα και όχι μόνο! Με κρεμώδη, ελαφριά υφή, μόλις εφαρμοστεί στα χείλη προσφέρει ένα έντονο αποτέλεσμα, σαγηνευτικό και ασυνήθιστο, με μια διαφανή μεμβράνη που «ντύνει» τα χείλη. Προσδίδει δυναμικό χαρακτήρα μεμία δόση retro.

Η εξαιρετική του σύνθεση και η υγρή υφή του επιτρέπει ένα ομοιόμορφο ποτέλεσμα που απελυθερωνεί το φως και αφήνει τα χείλη χωρίς ατέλειες. Εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε και φίλτρα UVA με προστατευτική δράση από τους εξωτερικούς ρύπους και τον ήλιο.

CASHMERE MAT LIPSTIC: Ματ κραγιόν νέας γενιάς σε 2 αποχρώσεις. Η απαλή και εκλεπτυσμένη υφή τους απελευθερώνει το χρώμα στα χείλη κατά τη διάρκεια της εφαρμογής τους εξασφαλίζοντας ένα ματ αποτέλεσμα, χωρίς να ξηραίνει τα χείλη. Χάρη στη ειδική του σύνθεση αισθάνεστε τα χείλη σας μαλακά και ενυδατωμένα. Τα διάφορα ενεργά συστατικά του έχουν ιδιαίτερα καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση.

SHINY LIPSTICK: Ημιδιάφανο, λαμπερό  κραγιόν σε 2 αποχρώσεις που ντύνει τα χείλη με φως και φρεσκάδα. Για φωτεινό αποτέλεσμα όπως ένα gloss, ενυδατώνει σε βάθος και καταπραΰνει. Εμπλουτισμένο με ενεργά συστατικά που χαρίζουν στα χείλη απαλότητα και την βέλτιστη ενυδάτωση.

VELVET MAT LIQUID LIPSTICK: Ένα λαμπερό κραγιόν νέας γενιάς σε ένα μοναδικό έντονο χρώμα με σούπερ ματ βελούδινο αποτέλεσμα. Τα χείλη αποκτούν αμέσως  το τέλειο σχήμα αφού μαλακώνουν, γεμίζουν και αποκτούν όγκο. Η υφή του είναι ελαφριά, άνετη για τα χείλη και η ρευστή υφή του κάνει την εφαρμογή μία μοναδική εμπειρία. Την μοναδική του φόρμουλα ενισχύουν Μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος και λάδι αλόης.

NUDE LIP PENCIL: Ένα μοναδικό "nude" χρώμα. Με μαλακή σχεδόν ρευστή υφή και με μία μοναδική φόρμουλα για μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.

HANDS

PERFECT NAILS: Δύο χρώματα: Ένα ασυνήθιστο λαμπερό μπλε petrol και ένα mat μωβ. Συνδυάζονται εύκολα με κραγιόν και σκιές ματιών. Με εξαιρετική κάλυψη και για ένα λαμπερό και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
  - Yποαλλεργικο προϊόν.
  - Ζωντανό, έντονο και καθαρό χρώμα.
  - Γρήγορο στέγνωμα.
  - Κρεμώδη σύνθεση: εύκολο στην εφαρμογή.
  - Εξαιρετικά φωτεινό.
  - Μακράς διαρκείας αποτέλεσμα.
  - Περιέχει: σκληρυντικά δραστικά συστατικά.

Tags DIEGO DALLA PALMA, diego dalla palma Autumn Winter Collection 2014, make up, Μακιγιαζ, beauty, Ομορφια, χείλη, ματια, προσωπο, lips, eye, blush, MASCARA, eyeliner, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0164 s (228 Queries.) // Parse time: 1.4438 s // Total time: 4.4602 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X