Το δεύτερο μωρό που της αλλάζει την ζωή
Έτοιμη να βιώσει τη μητρότητα για δεύτερη φορά είναι η παρουσιάστρια, αφού ένα μωρό θα φέρει ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπό της.
Κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από το "Στα καλά καθούμενα" σκορπίζει απλόχερα γέλιο και χαρά στους τηλεθεατές, όμως όταν τα φώτα σβήνουν έρχεται αντιμέτωπη με ένα πόνο που δεν λέει να κοπάσει. Από την ημέρα που ο πατέρας της Γιάννης "έφυγε" από τη ζωή ύστερα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο, η Κατερίνα Καραβάτου έχει χάσει το χαμόγελό της. Ο ερχομός όμως ενός δεύτερου παιδιού, όπως και η ίδια παραδέχεται, είναι αυτό που θα φέρει το φως ξανά στη ζωή της.
Τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης δεν έχουν κρύψει την επιθυμία τους να γίνουν και πάλι γονείς, γι' αυτό έχουν βάλει ήδη μπρος για δεύτερο παιδί. Την αποκάλυψη έκανε ο Κρατερός, όταν ένας συνεργάτης της εκπομπής τους ευχήθηκε στο ζευγάρι να αποκτήσουν σύντομα ένα μωρό, με τον ηθοποιό και παρουσιαστή να απαντά όλο νόημα "αυτό έτσι και αλλιώς". Σύμφωνα με το περιοδικό YES, η Κατερίνα θεωρεί πως αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή να χαρίσει στην τρίχρονη κόρη της Αέλια ένα αδελφάκι, σκορπίζοντας παράλληλα την ευτυχία σε όλη την οικογένειά της.