Juvena Phyto De-Tox: Tονώνει και βοηθάει στην κυτταρική αποτοξίνωση


Juvena Phyto De-Tox: Tονώνει και βοηθάει στην κυτταρική αποτοξίνωση

Η καθημερινή μας ρουτίνα, οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις και το καθημερινό στρες μπορεί να καταπονήσει το δέρμα

Η καθημερινή μας ρουτίνα, οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις και το καθημερινό στρες μπορεί να καταπονήσει το δέρμα. Η λειτουργία και οι μηχανισμοί αποτοξίνωσης του δέρματος υπολειτουργούν και η επιδερμίδα χάνει το φυσικό χρώμα και την λάμψη της. Η καινούργια σειρά της Juvena Phyto De-Tox με συνδυασμό διάφορα φυτικά εκχυλίσματα, τονώνει και βοηθάει στην κυτταρική αποτοξίνωση. Το δέρμα εμφανίζεται πιο λείο, λαμπερό και η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή, ανθεκτική και αναζωογονημένη. Για όλους τους τύπου δέρματος.

Η συλλογή συμπεριλαμβάνει:
PHYTO DE-TOX DETOXIFYING 24H CREAM: 24η κρεμά με λεπτή, ευχάριστη υφή για πρωί ή/και βράδυ.

PHYTO DE-ΤΟΧ DETOXIFYING ESSENCE: Υπέροχο συμπύκνωμα από έλαια. Ιδανικό ως συμπλήρωμα της καθημερινής κρέμας ή σαν καθημερινή εντατική θεραπεία που εφαρμόζεται κατά την διάρκεια της νύχτας για ιδιαίτερα ξηρό δέρμα.

PHYTO DE-TOX DETOXIFYING CLEANSING OIL: Απαλό λάδι καθαρισμού, διεισδύει βαθιά και διαπερνά τις στιβάδες του δέρματος, κατάλληλο για όλο το πρόσωπο και για την περιοχή γύρω από τα μάτια σας.

PHYTO DE-TOX DETOXIFYING CONCENTRATE: Για πιο άμεσα αποτελέσματα, και για να συμπληρώσετε την πρωινή και βραδινή καθημερινή φροντίδα του δέρματος σας, εφαρμόστε τον ορό πριν από τα άλλα προιόντα περιποίησης της επιδερμίδας για μια ολοκληρωμένη θεραπεία ή εφαρμόστε το προϊόν μόνο του.


 

Tags PHYTO DE-TOX DETOXIFYING CONCENTRATE, PHYTO DE-TOX DETOXIFYING CLEANSING OIL, PHYTO DE-ΤΟΧ DETOXIFYING ESSENCE, juvena, Juvena Phyto De-To, Ομορφια, προσωπο, beauty, face, PHYTO DE-TOX DETOXIFYING 24H CREAM


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4463 s (229 Queries.) // Parse time: 2.4084 s // Total time: 4.8548 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X