5 απλά βήματα για ίσια μαλλιά


5 απλά βήματα για ίσια μαλλιά

Η Ελληνίδα beauty blogger και νικήτρια στα Blog Awards Εύη Γεωργίου μας μαθαίνει τα βήματα για ίσιωμα που εντυπωσιάζει.      

Βήμα 1ο

Επένδυσε σε ένα σαμπουάν που επανορθώνει αλλά παράλληλα πειθαρχεί τα μαλλιά και αποτρέπει το φριζάρισμα. Δεν θέλεις όγκο, θέλεις λεία μαλλιά, ανάλαφρα γεμάτα κίνηση και λαμπερό αποτέλεσμα. To σαμπουάν Discipline Fluidealiste της Kérastase είναι ιδανικό.

Βήμα 2ο

Η μάσκα που αναζωογονεί, επανορθώνει όποια φθορά των μαλλιών  και τα θρέφει σε βάθος. Εδώ θα σου προτείνω και πάλι τη Maskeratine της Kérastase που προσφέρει μεταξένια απαλότητα και απόλυτη λείανση. Αν πάλι η μάσκα σου πέφτει βαριά το conditioner της Phyto,  PhytoBaumeReparateur θα πειθαρχήσει τα μαλλιά σου και θα εμποδίσει το φριζάρισμα.

Βήμα 3ο

Αφού σκουπίσεις τα μαλλιά σου ταμποναριστά για να μην τα ταλαιπωρήσεις περνάς μια μικρή ποσότητα όσο ένα φουντούκι, κρέμα θερμοπροστασίας. Σου προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη το Mythic Oil, Sève Protectrice της . Aυτό είναι το πιο απαραίτητο βήμα για να μην αφυδατωθεί η τρίχα. Αν είσαι τόσο εμμονική όσο εγώ βάλε στις άκρες και μια μικρή ποσότητα από ένα serum επανόρθωσης όπως είναι το Repair Blow Dry της Βumble and Bumble. Iδανικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα προϊόν styling. Το Dual Stylers Liss & Pump Up της L'Oréal Professionnel,  προσφέρει λείανση και απαλότητα στα μαλλιά, ενώ τα προστατεύει και από την υγρασία.

Bήμα 4ο

Με ένα πιστολάκι στεγνώνεις κατά 80% τα μαλλιά. Με τη βοήθεια μιας βούρτσας χτενίζεις τα μαλλιά σου. Χωρίζεις σε τμήματα. Ισιώνεις με το gadget ισιώματος μαλλιών με ατμό που δεν φθείρει την τρίχα, το Steampod της L'Oréal Professionnel. Το αποτέλεσμα απλώς επαγγελματικό. Μετά τη χρήση του τα μαλλιά είναι απόλυτα ίσια, μεταξένια, απαλά και άκρως υγιή. Η διάρκεια δε του ισιώματος είναι συγκλονιστική, ξεπερνά τις τρεις ημέρες.

Βήμα 5ο
Αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία του ισιώματος ψέκασε τα μαλλιά σου με μερικές σταγόνες λάδι. Δοκίμασε το Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Protective Oil και θα με θυμηθείς. Η μυρωδιά, η θρέψη και η λάμψη απλώς συγκλονιστικές.

Tags μαλλιά, ισια μαλλια, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6969 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4046 s // Total time: 3.1015 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X