Γιώργος Θεοφάνους: «Δε διέλυσα εγώ τους One. Άλλοι το αποφάσισαν»


Γιώργος Θεοφάνους: «Δε διέλυσα εγώ τους One. Άλλοι το αποφάσισαν»

Αποκαλυπτικός, όπως πάντα, ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στους λόγους που οι One, το «δικό του παιδί» διαλύθηκαν κι αν υπάρχει περίπτωση να τους δούμε και πάλι μαζί.

«Κάποια στιγμή λέγαμε μήπως κάναμε κάτι επετειακά, αλλά… Πάντα υπάρχει η αγάπη της εφηβείας για τέτοιου είδους συγκροτήματα. Αλλά κάποιες φορές τα συγκροτήματα αυτά πετυχαίνουν περισσότερο κι άλλο πάλι λιγότερο, και δε μιλάω μόνο για την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά στο ελληνικό περιοδικό You.

Και στη συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι δεν ευθύνεται εκείνος για τη διάλυσή τους: «Το συγκρότημα αυτό το έφτιαξα από το μηδέν, εκτός του ότι έγραφα τα τραγούδια και έκανα τις παραγωγές τους. Κάποιοι αποφάσισαν να συνεχίσουν μόνοι τους και να διαλυθεί το γκρουπ. Όχι, δεν το διέλυσα εγώ! Στο απόγειό του, μάλιστα, ηχογράφησε δίσκο για την Ισπανία, πήγε Eurovision, είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα όπως την Άννα Βίσση, τον Αντώνη Ρέμο. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να διαλυθεί».

Τέλος, ο μουσικοσυνθέτης μίλησε και για την αποκατάσταση των σχέσεών του με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, επισημαίνοντας: «Φυσικά και έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας. Έχουμε παίξει και μαζί στην Κύπρο».

Tags γιωργος θεοφανους, κωνσταντίνος χριστοφόρου, one


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6563 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5253 s // Total time: 3.1815 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X