Ποιος δημιουργός λανσάρει -επιτέλους- παπούτσια;


Ποιος δημιουργός λανσάρει -επιτέλους- παπούτσια;

Πριν από 5 χρόνια, και συγκεκριμένα το 2009, παρουσίασε την πρώτη του ready-to-wear συλλογή που αγαπήθηκε από το κοινό.  

 Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι από τα πρώτα του κιόλας βήματα είχε διάσημες fans όπως η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με κορυφαίους του είδους όπως οι Manolo Blahnik, Nicholas Kirkwood και Cesare Casadei δίπλα στους οποίους έμαθε πολλά. Ο λόγος για τον Prabal Gurung, που έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα νέα παιδιά της μόδας και επιτέλους λανσάρει την προσωπική του σειρά παπουτσιών.

Όπως έχει πει στο παρελθόν, ήταν πάντα λάτρης των παπουτσιών αλλά ήθελε να κάνει προσεκτικά βήματα στον χώρο. Έτσι φρόντισε να γνωρίσει τη μόδα εκ των έσω σχεδιάζοντας ρούχα και συνάπτοντας συνεργασίες με ειδήμονες της υποδηματοποιίας, μέσα από τις οποίες κατάφερε να μάθει ακριβώς πως κινούνται τα πράγματα. Ο Cesare Casadei για παράδειγμα, ήταν αυτός που σχεδίαζε τα παπούτσια για τα shows τεσσάρων σεζόν του Gurung.

Για πρώτη φορά λοιπόν είδαμε παπούτσια με την υπογραφή του σχεδιαστή από το Νεπάλ στο show της Spring/Summer 2015 συλλογής του και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως έχει ταλέντο και σ’ αυτό το κομμάτι της μόδας. Αυτά θα είναι και τα παπούτσια που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά με τιμές που θα ξεκινούν από τα 560 περίπου ευρώ και θα φτάνουν έως τα 1000.

Προς το παρόν δεν θα δούμε μεγάλη ποικιλία, καθώς αυτό που ενδιαφέρει τον δημιουργό είναι να κάνει αργά και σταθερά βήματα έτσι ώστε να καθιερωθεί και σ’ αυτόν τον χώρο σταδιακά. Αρχικά λοιπόν το κοινό του θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει παπούτσια με τρουκς, straps, αλλά και στοιχεία που όπως λέει ίδιος έχει δανειστεί από τη φύση. Ανυπομονούμε να τα δούμε από κοντά.

Tags Prabal Gurung, παπούτσια, michele obama


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2182 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4441 s // Total time: 2.6622 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X