3 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις το oversized σακάκι σου


3 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις το oversized σακάκι σου

Αν βγήκες πρόσφατα για ψώνια και παρατήρησες μερικά σακάκια σε πιο φαρδιά γραμμή, που δεν είναι ακριβώς σακάκια αλλά ούτε και παλτό, τότε ήρθε η στιγμή να γνωρίσεις τα oversized blazers.  

Τις μέρες που το παλτό σου, σου φαίνεται αρκετά βαρύ για μία ηλιόλουστη μέρα και ελαφρύ για ένα κρύο και βροχερό πρωινό, τότε τα oversized σακάκια είναι αυτό που χρειάζεσαι για τις εμφανίσεις σου.

Ιδανικό πανωφόρι για κάθε στιγμή της μέρας, που συνδυάζεται με πολλά διαφορετικά κομμάτια. Μάθε, λοιπόν, ποιοι είναι οι 3 διαφορετικοί τρόποι για να το φορέσεις πρωί, απόγευμα και βράδυ, πετυχαίνοντας τα πιο μοντέρνα σύνολα.

1. Φόρεσε το oversized σακάκι σου με ένα φόρεμα-πουλόβερ, τα φλατ μποτάκια σου και ολοκλήρωσε το look με μία τσάντα ώμου και ένα καπέλο. Ένα μοντέρνο καθημερινό look θα κερδίσει εύκολα τις εντυπώσεις.

2. Αντικατέστησε το παλτό σου ή την καμπαρντίνα σου με ένα oversized blazer και συνδύασέ το με τζιν παντελόνι, πουκάμισο και ένα ζευγάρι χρωματιστές γόβες. Ένας φάκελος ή ένα clutch θα προσθέσει μερικές μοντέρνες πινελιές στο σύνολό σου.

3. Για ένα βραδινό σύνολο φόρεσε το φαρδύ σου σακάκι με ένα κολάν, δερμάτινα ankle boots και ένα lingerie top. Για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα κράτησε κλειστό το σακάκι σου και πρόσθεσε ένα statement κόσμημα.

Tags BLAZER, ΣΑΚΑΚΙ, TIPS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0915 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4403 s // Total time: 2.5318 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X