Elemis Frangipani Body Indulgence


Elemis Frangipani Body Indulgence

Ταξίδι σε μία μεθυστική και εξωτική όαση με Tahitian monoi και frangipani flowers για όμορφα αρωματισμένο, μαλακό, απαλό δέρμα

Μια όμορφη ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο είναι το συγκεκριμένο σετ από την Elemis το οποίο δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει: 

Frangipani Monoi Shower Cream 100ml
Περιτυλίξτε το σώμα σας καθημερινά στο πραγματικά πλούσιο κρεμώδες καθαριστικό. Προηγμένη φροντίδα σώματος με φιλική στο δέρμα σύνθεση και απαλό αφρό που καθαρίζει τελείως το δέρμα χωρίς αρνητικές επιπτώσεις και ξηρότητα.
Μοναδική σύνθεση από εξωτικό tahitian monoi , και το παραδοσιακό λουλούδι tiare σε έλαιο coprah, αρωματισμένα με λουλούδια frangipani για να δώσουν δέρμα πιο άπαλό, μαλακό και ανάλαφρα αρωματισμένο. Για ολική απόλαυση σώματος, μετά το ντούζ, στεγνώστε και αλοίψτε το σώμα με το πολυβραβευμένο Frangipani Body Oil.

Frangipani Monoi Body Oil 100ml 
Βραβευμένο προϊόν. Προσφέρει στο δέρμα μέγιστη ενυδάτωση, προστατεύει το ξηρό δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, το κάνει μεταξένιο και απαλό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα μαλλιά, στα νύχια και στα πέλματα σαν θρεπτική φροντίδα, απορροφάται βαθιά στο δέρμα και είναι αρωματισμένο με εξωτικό Frangipani ‘Flower of Gods’.

Frangipani Monoi Body Cream 100ml 
Αυτή η πολυτελής κρέμα σώματος είναι εμπλουτισμένη με εκλεκτό λάδι macadamia και πλούσιο σε λιπίδια σησαμέλαιο για να αφήνουν το δέρμα βαθιά ενυδατωμένο και απαλό. Η μοναδική έγχυση από εξωτικό λάδι Tahitian monoi, ένα μείγμα από tiare λουλούδια εμποτισμένο με λάδι coprah, και είναι αρωματισμένη με λουλούδια frangipani για να αφήσει το δέρμα αισθάνεται υπέροχα. Απαλό, εύπλαστο και μεθυστικό άρωμα.

Tags Frangipani Body Indulgence, Ομορφια, Σώμα, body, beauty, elemis


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0228 s // Total time: 0.0231 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X