Βιβλίο «καίει» τον Robert De Niro: Ναρκωτικά, βία, αλκοόλ και πολλές γυναίκες


Βιβλίο «καίει» τον Robert De Niro: Ναρκωτικά, βία, αλκοόλ και πολλές γυναίκες

Ο Robert De Niro, είναι αναμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους star που έχουν περάσει ποτέ από τη μεγάλη οθόνη. Οι ερμηνείες του, όπως στον «Ταξιτζή», μια από τις ωραιότερες ταινίες όλων των εποχών, αποτελούν σημείο αναφοράς στον χώρο της 7ης Τέχνης και έμπνευση για όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με την υποκριτική.

Αν και όλοι γνωρίζουμε τα πάντα για τον ηθοποιό Robert De Niro, ξέρουμε πολύ λίγα πράγματα για τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από αυτή την ιδιότητα. Μια καινούργια βιογραφία του όμως, την οποία υπογράφει ο Shawn Levy, ήρθε με σκοπό να βγάλει στη φόρα όλα τα μυστικά που κρατούσε μέχρι τώρα καλά φυλαγμένα.

Ναρκωτικά, καταχρήσεις, βίαιη συμπεριφορά και πολλές πολλές γυναίκες – γι’ αυτό και ο ίδιος αρνιόταν πεισματικά να δεσμευτεί με μία- πρωταγωνιστούσαν στην προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με τον συγγραφέα, ο ηθοποιός λάτρευε την κοκαΐνη και για μεγάλα χρονικά διαστήματα ήταν βουτηγμένος σε αυτή.

Ο ίδιος όμως είχε ιδιαίτερη αδυναμία και στο αλκοόλ. Πολλές φορές μάλιστα, λίγα χρόνια μετά τις πρώτες επιτυχίες του, πήγαινε πιωμένος στα γυρίσματα των ταινιών του και οι σκηνοθέτες χωρίς δεύτερη κουβέντα, του έδειχναν την πόρτα της εξόδου.

To μεγαλύτερο κομμάτι όμως της ζωής του το είχε αφιερώσει στις γυναίκες –ειδικότερα όσες είχαν μαύρο χρώμα, ήταν οι αγαπημένες του, όπως η Naomi Campbell και η Whitney Houston.

Σε όλες όμως ξεκαθάριζε από την αρχή πως δεν ήθελε σοβαρές δεσμεύσεις, για να μπορεί να βγαίνει και να έχει ερωτικές επαφές παράλληλα και με άλλες.

Τα παραπάνω όμως πια ανήκουν στο παρελθόν. Ο ίδιος είναι καθαρός από ουσίες, σπάνια πίνει αλκοόλ, ενώ τα τελευταία 17 χρόνια είναι παντρεμένος με την Grace Hightower, πρόκειται για την δεύτερη σύζυγό του, και παρά το γεγονός πως αρκετές φορές έφτασαν κοντά στο χωρισμό, παραμένουν αγαπημένοι.

Tags Robert De Niro


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6629 s (252 Queries.) // Parse time: 0.6839 s // Total time: 4.3468 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X