Η νέα Koleston Perfect Innosense


Η νέα Koleston Perfect Innosense

H πρώτη επαγγελματική βαφή με τεχνολογία ΜΕ+

Αν στην καθημερινότητά σας έχετε στραφεί σε έναν πιο συνειδητοποιημένο τρόπο ζωής, τρέφεστε υγιεινά, γυμνάζεστε, ψάχνετε τις καλύτερες επιλογές για την υγεία και την ευεξία σας και αποφεύγετε προϊόντα που περιέχουν (ή ενδεχομένως να) περιέχουν συστατικά βλαβερά για τον οργανισμό σας, τότε σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με τα νέα που ήρθαν από τη Wella Professionals!

Το 2014 είναι η νέα εποχή στις επαγγελματικές βαφές μαλλιών και την φέρνει η νέα Koleston Perfect Innosense - η πρώτη επαγγελματική βαφή με τεχνολογία ΜΕ+, ένα επαναστατικό χρωστικό μόριο που μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργίας αλλά παράλληλα εξασφαλίζει μοναδικά αποτελέσματα στο χρώμα!

Πως δουλεύει;                                                                                                                                                   

Μέχρι σήμερα το βασικό συστατικό των βαφών, ήταν τα χρωστικά μόρια pTD & pPD που προφέρουν πλήρη κάλυψη των λευκών και μέγιστη διάρκεια στο χρώμα αλλά σε ελάχιστες περιπτώσεις δημιουργούσαν ερεθισμούς στο δέρμα.

Επί 20 χρόνια οι επιστήμονες της Wella Professionals έψαχναν την ιδανική εναλλακτική, και τελικά ανέπτυξαν ένα νέο χρωστικό μόριο το ΜΕ+ ως εναλλακτική του pTD/pPD, το οποίο ερεθίζει λιγότερο το δέρμα ενώ έχει τα ίδια αποτελέσματα στην απόδοση και διάρκεια του χρώματος. Είναι η πρώτη χρωστική ουσία που προσφέρει αυτή την καινοτομία, αλλάζοντας το σκηνικό για το χρώμα μαλλιών στο μέλλον. Επίσης η βαφή Koleston Perfect Innosense είναι η μοναδική μόνιμη βαφή με την πιστοποίηση ECARF – European Centre for Allergy Research Foundation που εγγυάται την απόδοση και ποιότητα της βαφής.

Ανακαλύψτε το έντονο χρώμα

Η Κoleston Perfect Ιnnosense προσφέρει όλα όσα ζητάτε σε μια μόνιμη βαφή: 100% κάλυψη, λάμψη, διάρκεια και έως και 3 τόνους πιο ανοιχτά μαλλιά! Διατίθεται σε 22 όμορφες αποχρώσεις που κυμαίνονται από το σοφιστικέ ξανθό, ζεστό καστανό έως το μαύρο και τολμηρό κόκκινο. Η Koleston Perfect Innosense αφήνει τα μαλλιά ζωντανά και γεμάτα ενέργεια.

Η εποχή της Αθωότητας στις βαφές ξεκίνησε και η νέα Κoleston Perfect Ιnnosense όχι απλά πρωτοπορεί γιατί δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε χρώμα και λάμψη αλλά συνάμα προσφέρει προστασία στην επιδερμίδα του κεφαλιού. Αναζητήστε την τώρα σε όλα τα κομμωτήρια Wella Professionals παγκύπρια.

Tags Wella Professionals, Koleston Perfect Innosense, wella, Wella Koleston Perfect Innosense, μαλλιά, βαφή μαλλιών, Ομορφια, beauty, hair, LOVELY HAIR


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3548 s (233 Queries.) // Parse time: 1.9588 s // Total time: 4.3137 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X