Beautyworks by Evelyn on you: Υπηρεσίες κομμωτηρίου, ινστιτούτου αισθητικής και γυμναστηρίου


Beautyworks by Evelyn on you: Υπηρεσίες κομμωτηρίου, ινστιτούτου αισθητικής και γυμναστηρίου

Γίνετε μέλος αυτού του υπέροχου κόσμου ομορφιάς και ευεξίας απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του χωρίς περιορισμούς και περιττά έξοδα

Φανταστείτε έναν καλαίσθητο και περίκομψο χώρο όπου προσφέρονται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κομμωτηρίου, ινστιτούτου αισθητικής και γυμναστηρίου. Φανταστείτε ένα μοντέρνο και ευρύχωρο πολυχώρο, όπου εξειδικευμένο και προσοντούχο προσωπικό φροντίζει, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές, αλλά και τα καλύτερα προϊόντα της κοσμετικής, την εξωτερική και την εσωτερική εικόνα των πελατών του.

Αν όσα φανταστήκατε είναι ό,τι ονειρεύεστε, το Beautyworks by Evelyn on you, σας προσφέρει τώρα την ευκαιρία να γίνετε μέλος αυτού του υπέροχου κόσμου ομορφιάς και ευεξίας και να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες του χωρίς περιορισμούς και περιττά έξοδα. Κι αυτό, χάρη σ’ ένα προνομιακό και συμφέρων συνδρομητικό σχέδιο, διαμορφωμένο ειδικά για privilege members!

Με τη νέα υπηρεσία συνδρομής του Beautyworks by Evelyn on you θα μπορείτε να απολαμβάνετε υπηρεσίες κομμωτικής, αισθητικής και γυμναστηρίου όσες φορές το επιθυμείτε και χωρίς να πληρώνετε σε κάθε σας επίσκεψη, καθώς όλες οι υπηρεσίες θα είναι στη διάθεσή σας μέσω ενός συνδρομητικού εξαμηνιαίου πακέτου. Θα μπορείτε, με άλλα λόγια, να κάνετε κτένισμα, κόψιμο βαφή ή ανταύγειες, αλλά και καθαρισμό προσώπου, gel νυχιών, αποτριχώσεις, μανικιούρ, πεντικιούρ, κ.ά., όσες φορές το μήνα θέλετε ή το χρειάζεστε. Στο πακέτο περιλαμβάνονται, επίσης και οι υπηρεσίες γυμναστηρίου (συμπεριλαμβανομένων και των τάξεων με εξειδικευμένους γυμναστές). 

Η συνδρομή προσφέρεται σε εξαμηνιαία βάση σε ένα πολύ ελκυστικό πακέτο και κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας θα μπορείτε να επισκέπτεστε το Beautyworks by Evelyn on you όποτε και όσες φορές το θελήσετε, καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 19.00 (εκτός Πέμπτης και Κυριακής) και το Σάββατο από τις 10.00 μέχρι τις 17.00. 

Ακόμη, χάρη στο προνομιακό αυτό σχέδιο, θα έχετε την ευχέρεια να αγοράζετε τα προϊόντα του καταστήματος (κομμωτικής ή κοσμετικής) με έκπτωση 20%.

Κάθε σύγχρονη, μοντέρνα γυναίκα θέλει να είναι νιώθει πάντα όμορφη και περιποιημένη. Κάντε δώρο στον εαυτό σας την διαχρονική ομορφιά και  ευεξία σας. Γίνετε μέλος του Beautyworks by Evelyn on you και ξεγνοιάστε μια για πάντα!

Beautyworks by Evelyn on you (Λεωφόρος Ακροπόλεως 87, 2001 Στρόβολος / Τηλ. 22011193, 99889792 / facebook.com/BeautyworksByEvelynOnYou)

Tags Ομορφια, beauty, Beautyworks by Evelyn on you, ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, κομμωτήριο, γυμναστήριο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6034 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3915 s // Total time: 3.9950 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X