8 διάσημες Ελληνίδες που έδωσαν μάχη με τα κιλά και την κέρδισαν [εικόνες]


8 διάσημες Ελληνίδες που έδωσαν μάχη με τα κιλά και την κέρδισαν [εικόνες]

Είτε με πολλά είτε με λιγότερα κιλά είναι ταλαντούχες, όμορφες και ξέρουν να κερδίζουν το κοινό με την παρουσία τους. Όμως, είναι και γυναίκες που απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι η μάχη με τα περιττά κιλά είναι μια μάχη που κερδίζεται με πειθαρχία και υπομονή.

Από την Έλντα Πανοπούλου και τη Σοφία Βόσσου, μέχρι την Άβα Γαλανοπούλου, τη Τζούλι Μασίνο, την Κατερίνα Ζαρίφη, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη Βασιλική Ανδρίτσου, το αποτέλεσμα «μιλάει» με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Και μπορεί η κάθε μία από τις εκπληκτικές αυτές γυναίκες να αποφάσισε να αλλάξει, όχι απλώς διατροφικές συνήθειες, αλλά φιλοσοφία ζωής, για διαφορετικούς λόγους, ταυτόχρονα όμως όλες τους αποτελούν παράδειγμα για όσες δεν το αποφασίζουμε (ακόμη) σοβαρά να κάνουμε όλα τα παραπάνω.

Σοφία Κουρτίδου

'Εχασε περίπου 13 κιλά, σε λιγότερο από έναν χρόνο με διατροφή, γιατί, όπως είπε η ίδια στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή της «Μία» στο Star την ενδιαφέρει να έχει ένα υγιές σώμα.

Σοφία Βόσσου

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, τα τελευταία 7 χρόνια έχει αλλάξει διατροφή και στάση ζωής. Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχει διστάσει να εξομολογηθεί ότι κατά το παρελθόν έχει κάνει αρκετές απερίσκεπτες δίαιτες.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Πριν από λίγο καιρό, η ερμηνεύτρια αποκάλυψε ότι έχασε περισσότερα από 50 κιλά. Όπως είπε, το έκανε γιατί ήθελε να αλλάξει το σώμα της και κάπως έτσι έμαθε να αγαπά περισσότερο την εμφάνιση και γενικά τον εαυτό της.

Τζούλι Μασίνο

Περισσότερα από 25 κιλά έχασε μέσα σε περίπου δύο χρόνια και η γνωστή καθηγήτρια φωνητικής, Τζούλι Μασίνο. Η ίδια είχε αποκαλύψει ότι μετά και από κάποιες περιπέτειες με την υγεία της, είπε «τέρμα, δεν θέλω να είμαι έτσι» και πολύ απλά αποφάσισε να αλλάξει ζωή.

Κατερίνα Ζαρίφη

Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, εδώ και καιρό έχει μπει στη διαδικασία σοβαρής αλλαγής στο διατροφολόγιο της. Το αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το βλέπουμε τους τελευταίους μήνες.

Άβα Γαλανοπούλου

Μπορεί την ταλαντούχα ηθοποιό να τη γνωρίσαμε πληθωρική σε όλα της, όμως, πριν από περίπου δύο χρόνια, η Γαλανοπούλου πήρε απόφαση να αλλάξει τρόπο ζωής, να βάλει τη γυμναστική στην καθημερινότητα της και να τρέφεται υγιεινά. Κάπως έτσι έχασε 15 κιλά και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Βασιλική Ανδρίτσου

Η ηθοποιός εντυπωσίασε με τη νέα σιλουέτα της πέρσι στο «Πρω1νό» και αποκάλυψε ότι ξεκίνησε δίαιτα, όχι στερητική. Απλώς σταμάτησε να τρώει μεγάλες ποσότητες, όπως έκανε στο παρελθόν.

Έλντα Πανοπούλου

Έχασε 33 κιλά μέσα σε 3 χρόνια. Για λόγους υγείας, όπως έχει αποκαλύψει η καλή ηθοποιός που τη γνωρίσαμε χυμώδη, στα πρώτα της βήματα.

 

 

Tags Δίαιτα, Διατροφή, Διασημες, κιλά, ελληνίδες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4803 s (230 Queries.) // Parse time: 1.7648 s // Total time: 5.2451 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X