Τα καταστήματα «King of Toys» ανανεώνονται…


Τα καταστήματα «King of Toys» ανανεώνονται…

Αρχισαν τη διαδρομή μας στον κόσμο του παιχνιδιού το 1976 και από την πρώτη μέρα τους μέχρι και σήμερα συνεργάζονται μόνο με κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες παιχνιδιών.

Βασική τους προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των παιδιών, έτσι φροντίζουν όλα τα προϊόντα να τηρούν τις προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας προσφέροντας την ψυχαγωγία και την διαπαιδαγώγηση που τους αξίζει.

Στα ανανεωμένα μας καταστήματα στη Λεωφόρο Κυρήνειας 116 στο Πλατύ Αγλαντζιάς, όπως και στη Λεωφόρο Κέννεντυ 56 στο κέντρο της Λευκωσίας, μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα παιχνιδιών κατάλληλα για όλες τις ηλικίες. Παιχνίδια που απευθύνονται τόσο σε βρέφη και παιδιά όσο και σε ενήλικες, τα οποία εξάπτουν τη φαντασία και προσφέρουν χαρά και γνώση.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα στην διεύθυνση www.kingoftoys.com.cy για τις online αγορές σας, όπως και για την ενημέρωση σας όσον αφορά τις τελευταίες παραλαβές.

Η ασφάλεια, η ψυχαγωγία και η διαπαιδαγώγηση των παιδιών σε συνδυασμό με τις τιμές μας και τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουν είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους αξίζει να επισκεφτείτε τα King of Toys.

Tags king of toys, παιχνίδια, παιδι, παιδια, παιχνιδι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6687 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3071 s // Total time: 2.9759 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X