Η Ευρυδίκη μιλά στο ilovestyle για το ρόλο της στο θέατρο [βίντεο]


Η Ευρυδίκη μιλά στο ilovestyle για το ρόλο της στο θέατρο [βίντεο]

Πώς νιώθει που πρωταγωνιστεί σε μια παιδική παράσταση; Θα το ξανάκανε;

Μας έχει κερδίσει για ακόμα μία φορά με την παρουσία της στο The Music School, όπου μας έδειξε την τρυφερή της πλευρά και μας αποκάλυψε τη σχέση της με τα παιδιά. Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια αυτό το χειμώνα πρωταγωνιστεί σε μια παιδική παράσταση στην Αθήνα, που έχει τίτλο «Ακροβάτες της τύχης» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Ο λόγος για την Ευρυδίκη, που φέτος είπε ναι σε μια διαφορετική πρόταση.

Με την κάμερα του ilovestyle.com βρεθήκαμε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης -που είναι sold out- και ζητήσαμε από την Ευρυδίκη να μας μιλήσει για την εμπειρία της, αφού ανεβαίνει στη σκηνή, αλλά αυτή τη φορά πρωτίστως σαν ηθοποιός.

Δείτε τι μας είπε:

Λίγα λόγια για το έργο
Δύο νέοι πρίγκιπες ξεκινούν ένα μακρύ ταξίδι για τη σωτηρία της χώρας τους ακολουθώντας αντίθετους δρόμους και ταλαντεύονται ανάμεσα σε μυθικά τέρατα κι ευγενικά ξωτικά, σκοτεινές σκιές και σοφούς γέροντες. Αναζητούν γύρω τους αυτό που θα τους σώσει για να το βρουν τελικά μέσα τους. Γιατί η σωτηρία δεν είναι αυτό που κρατούν τα χέρια τους, αλλά τα χέρια τους τα ίδια. Σε μια χώρα μακρινή και τόσο κοντινή, οι ήρωες ξεχωριστοί και μοναδικοί μα πάντα πραγματικοί ακροβατούν ανάμεσα στην τύχη και τη δύναμη της θέλησης. Στις δοκιμασίες της αρετής, του δικαίου, της αγάπης. Στην αναζήτηση της ευτυχίας, της ευημερίας και της αλήθειας. Η Ευρυδίκη, ο Ορέστης Τρίκας και οι Νικόλας Μπράβος, Αντώνης Πασβάντης, Μυρσίνη Δόξα, Νίκος Βατικιώτης, Κίττυ Μαργαρίτη, Σταμάτης Πακάκης, Κωνσταντίνα Χρίστου, Βασιλική Λαθύρη, ως «Ακροβάτες της τύχης» θα ξεδιπλώσουν σε μια φαντασμαγορία σκηνικών, κοστουμιών, οπτικών εφέ, εναέριων χορογραφιών και ζωντανής μουσικής, την αλήθεια και τους μύθους, που θα ψυχαγωγήσουν και θα διασκεδάσουν με αστείρευτο χιούμορ και σκηνές δράσεις τους μικρούς θεατρόφιλους και τους συνοδούς τους. Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη. Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Tags ευρυδικη, ακροβατες της τυχης, παιδικο θεατρο, Θεατρο, παιδική παράσταση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4316 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2819 s // Total time: 2.7135 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X