Online shopping therapy


Online shopping therapy

Ναι, ντρέπομαι που το λέω, αλλά έχω ξεχάσει πώς είναι να αγοράζεις ρούχα σε ένα κατάστημα και να περιμένεις τη σειρά σου στο ταμείο, κουβεντιάζοντας με την κολλητή σου.

Αυτοί που κάνουν αγορές στο ίντερνετ μπορούν πολύ εύκολα να καταλάβουν για ποιο λόγο έχω εθιστεί στο online shopping. Αν θες να μπεις κι εσύ στο club, ορίστε οι βασικοί κανόνες.

Kανόνας 1: Άρχισε από τα σίγουρα
Δεν θες να μπλεχτείς σε διαδικτυακά καταστήματα όπου πληρώνεις για ένα ρούχο ή παπούτσι και μετά περιμένεις άδικα να σου χτυπήσει την πόρτα ο ταχυδρόμος. Play it safe, λοιπόν και αγόρασε από τις ιστοσελίδες καταστημάτων που γνωρίζεις.

Κανόνας 2: Το μέγεθος μετρά
Για να μην χαίρεσαι άδικα, κάνε την αναζήτηση επιλέγοντας πρώτα το μέγεθος ρούχου ή παπουτσιού. Πίστεψέ με, είναι πολύ άσχημο το αίσθημα όταν νομίζεις πως βρήκες αυτό που ψάχνεις και ανακαλύπτεις μετά από λίγα λεπτά ότι δεν είναι διαθέσιμο στο μέγεθός σου.

Κανόνας 3: Delivery options
Υπάρχουν online καταστήματα για τα οποία όπως θα γνωρίζεις προσφέρουν υπηρεσίες delivery στην Κύπρο. Ωστόσο, κάποια άλλα, όπως για παράδειγμα το Ebay που αποτελείται από διάφορους πωλητές, δεν προσφέρουν πάντα delivery στο νησί. Επομένως κοίταζε πάντα τις επιλογές delivery πριν πατήσεις search.  Ενδεικτικά, στην Κύπρο έρχονται τα River Island και ASOS  (το H&M πότε με το καλό;).

Κανόνας 4: Σιγουρέψου για την ποιότητα
Τέλειο το navy style μπικίνι, αλλά πώς είναι το ύφασμά του; Πολλές φορές το ρούχο που παραγγέλνουμε είναι πολύ πιο λεπτό απ’ ότι φανταζόμαστε με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν διαφανές. Πάτησε το zoom in και προσπάθησε να το δεις προσεκτικά, αλλά κυρίως διάβαζε πάντα τις πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα και το ύφασμα του ρούχου.

Κανόνας 5: Πολιτικές επιστροφής
Μάθε τα δικαιώματα σου. Με κάποιες μικρές εξαιρέσεις, δικαιούσαι να επιστρέφεις πίσω προϊόντα που δεν σε ικανοποιούν. Φυσικά υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις που αφορούν κυρίως στην κατάστασή τους και κάποιες φορές τη συσκευασία τους.
 

Tags Οnline, shopping, αγορές, διαδικτυο, ιντερνετ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8878 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2719 s // Total time: 3.1597 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X