5 super ασκήσεις που μπορείς να κάνεις… κυριολεκτικά παντού


5 super ασκήσεις που μπορείς να κάνεις… κυριολεκτικά παντού

Ξεκίνα τη μέρα σου με την πιο απλή και εύκολη γυμναστική  

Stretching στο ντουζ: Το ζεστό νερό είναι ιδανικό για να χαλαρώσεις τους μυς σου, γι’ αυτό και συνδυάζεται αρμονικά με μερικές ασκήσεις stretching και διατάσεις.

Squats με τον καφέ σου: Όσο περιμένεις την καφετιέρα να ετοιμάσει τον καφέ σου ή το φαγητό σου να ζεσταθεί, κάνε μερικά βαθιά καθίσματα.

Tip toes όταν στέκεσαι: Μπορείς να γυμνάσεις τέλεια τις γάμπες σου χρησιμοποιώντας απλά το «στατικό» σου χρόνο. Από την ώρα που βάφεσαι μπροστά στο καθρέφτη, μέχρι τη διαδρομή με το λεωφορείο για τη δουλειά και την ώρα που κάνεις το ντεμακιγιάζ σου, ανασηκώσου αργά στις μύτες των ποδιών σου, επέστρεψε αργά στην αρχική σου θέση και επανέλαβε όσες φορές μπορείς.

Μαλλιά… βαράκια: Προμηθεύσου ένα ζευγάρι βαράκια που μπορείς να στερεώσεις στα χέρια σου και χρησιμοποίησέ τα όσο βουρτσίζεις τα δόντια σου, στεγνώνεις τα μαλλιά σου για να τονώσεις τους μυς των χεριών σου. Μπορείς να τα τοποθετήσεις και στα πόδια σου και να τα χρησιμοποιείς όσο βλέπεις τηλεόραση απλά τεντώνοντάς τα μπροστά σου, για να γυμνάσεις τους μηρούς και τις γάμπες σου.

Lunges στη πόρτα: Είσαι έτοιμη να βγεις; Ξεκίνα από το δωμάτιό σου και κάνε εναλλάξ προβολές μέχρι να φτάσεις στην εξώπορτα. Αυτό ήταν!

Tags ΑΣΚΗΣΕΙΣ, γυμναστικη, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΒΑΡΑΚΙΑ, χέρια, ποδια, ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9389 s (228 Queries.) // Parse time: 1.4700 s // Total time: 3.4090 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X