Το πρόγραμμα γυμναστικής που σε κάνει μοντέλο της Victoria's Secret


Το πρόγραμμα γυμναστικής που σε κάνει μοντέλο της Victoria

Δείτε στο βίντεο το σκληρό και απαιτητικό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής, ενός εκ των διασημότερων αγγέλων της Victoria\'s Secret. Της Lily Aldridge.

Ο 29χρονος άγγελος της Victoria's Secret Lily Aldridge έχει βοηθήσει τη διάσημη εταιρεία να πουλήσει εσώρουχα αξίας 6,6 εκ. δολαρίων.

Η Aldridge είναι ένας από τους 7 αγγέλους της Victoria's Secret, που πρωταγωνίστησαν στην επιδειξη μόδας της εταιρείας στο Λονδίνο.

Η Vogue ακολούθησε την Aldridge τις ημέρες πριν το σόου και περιγράφει τη σκληρή προετοιμασία της.

Σύμφωνα με τη Vogue, δύο μήνες πριν ανεβεί στην πασαρέλα της Victoria's Secret, η Aldridge κάνει 60 ή 90 λεπτά προπόνησης τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ τον τελευταίο μήνα, γυμνάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα.

Βέβαια, η Aldridge δεν κάνει την ίδια προπόνηση κάθε μέρα, αλλά πραγματοποιεί έξι διαφορετικές προπονήσεις για να βεβαιωθεί ότι γυμνάζει κάθε μυ του κορμιού της.

Βέβαια, εξίσου σημαντική είναι η διατροφή είναι εξίσου σημαντική με την άσκηση. Η Aldridge ξεκινά το πρωί της, πίνοντας ένα smoothie βατόμουρου, όπως δείχνει και στο βίντεο.

Οι προπονήσεις της εναλλάσσονται μεταξύ πρωινής γιόγκα και μπαλέτου, μιας προπόνησης που «συνδυάζει τον αθλητισμό και τη χάρη του κλασικού μπαλέτου με στοχευμένες ασκήσεις και διατάσεις που σμιλεύουν το κορμί. Παράλληλα κάνει μποξ, spinning, trx.

Όσο για τη διατροφή της, περιορίζεται σε φρέσκια άπαχη πρωτεΐνη και ψητά λαχανικά.

Ο τελευταίος μήνας πριν από την επίδειξη μόδας είναι κουραστικός, λέει η ίδια και η αγαπημένη της μέρα της εβδομάδας είναι η ημέρα ξεκούρασης.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Tags γυμναστικη, μοντελο, Lily Aldridge


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3822 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3726 s // Total time: 2.7548 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X